Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3538
Players nickname
Lukas_Delgado
Suspect ID
4062
Date of violation
Jun 2, 2022
Time of violation
03:25
Proofs
https://imgur.com/a/Q0pCPr0

Ljimun

000
Player
Moli se administrator koji preuzme ovu zalbu da sagleda realno stvari, nije nikom ooc dete spominjano niti je na takav neljudski potez bilo pomisljeno. Niti je bilo upuceno osobi koja je mene reportala.
Lep pozdrav

Siya Ashe

Player
Player
Bez glupih komentara i off-topica, niko vas nije pitao za misljenje, zadrzite ga za sebe.

To da li je upuceno meni ili nije okacite macku o rep, sa nama ste imali raspravu pred event i naravno da se odnosi na mene.

Decu ne smes da spominjes bilo ciju i nadam se da ces za to biti kaznjen kako dolikuje.

Pozdrav

maisony9

:)
Player
Bez glupih komentara i off-topica, niko vas nije pitao za misljenje, zadrzite ga za sebe.

To da li je upuceno meni ili nije okacite macku o rep, sa nama ste imali raspravu pred event i naravno da se odnosi na mene.

Decu ne smes da spominjes bilo ciju i nadam se da ces za to biti kaznjen kako dolikuje.

Pozdrav
Jest, evo zbog eventa i prepirke ce ti neko spominjat decu, pogresno si protumisao ingrand koji sto je najgore nije ni tebi upucen

Last edited:

Ljimun

000
Player

Pozdrav
Prijatelju, ne razumem zasto si se pronasao u ingrand postu

Mehmed Kaan

Player
Player
Ako mislis da nisi nista skrivio cemu potreba da vas 4 ovde iste sekunde dodje i spamuje sa nepotrebnim komentarima

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza
  • Na slici se ne vidi nikakvo vrijeđanje i također ne vidi se da je to upućeno vama
  • Ukoliko imate više dokaza postavite novi thread

Status
Not open for further replies.
Top Bottom