Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Self Report G.P 1.4 | 75439,79965

Your ID
79965
Players nickname
Kosta White
Suspect ID
79965,75439
Date of violation
Oct 1, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1148354/

KostaOnly

Player
Player
Ovako Pre Svega Zelim Da Kazem Da Nisam Igrac Koji Voli da Krsi Pravila Zato Ovo I Pisem Video Sam Da Ovo Nije Uradilo Puno Ljudi i Admin Aldin Mi Je Predlozio Da Ovo Uradim Pa Da Krenem Na Situaciju.
Prvi put kad sam krenuo da igram ovaj projekat stekao sam puno prijatelja unutar grand rp-a i uspomena tada sam bio nov i nisam znao pravila niti ista.
Naime Moj Main u to vreme 75439 je hakovan i ja pravim novi rockstar i kupujem gta ne znajuci da time krsim Generalno pravilo 1.4 taj novi rockstar bio je
77681 nakon 1 do 2 meseca igranja na tom akauntu bivam banovan idalje ne znajuci pravila poslusavam prijatelje da pisem unban appealove dok mi neko ne prihvati
I to je bila velika greska jer nakon par odbijenih unban appelova to spada u spam zalbe.Nakon toga odlucujem da prestanem da pokusavam i ne radim nista 2 meseca.
1 Septembra kada mi je istekao ban na mainu 75439 kome nemam pristup nazalost pravim novi rockstar i novi id je 79965 moj trenutni id na tom akauntu imam jedino pristup i niti na jednom drugom acc-u.Ja se slazem da trebam da budem kaznjen kao i svaka osoba koja krsi pravila samo vas molim ako je moguce da id 79965 banujete na 60 dana kao main a 75439 banujete zauvek jer nemam pristup tom nalogu.Zeleo bih da mogu nakon ove kazne da postanem ili leader ili admin.Hvala na razumevanju molim vas da me razumete svako pravi greske.

Top Bottom