Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Oct 3, 2025
Time
01:11
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1148624/#post-4003962

Tungsten

Player
Player
Postovani,

Zamolio bih vas da pogledate i detaljno procitate celu prepisku sa thread-a >> Rejected - PG + G.P. 6.15 | 34155

Dostavio POV, ne znam vise da li da vam/administraciji dostavljam kratke/duze klipove - covek napravio prekrsaj ja ga okacio i nista. Ne razumem odluku administratora stvarno mi neki pojedinci nisu jasni.

Sve lepo pise pa vas MOLIM da mi pojasnite sta tacno nisam ispostovao i gde tacno?!

Kao da sam znao da ce do ovoga doci pa se i raspitah i kod ostalih koliko je "NA RAZMATRANJU" vremenski kod administratora. 2 sata kasnije rejected bez ikakvog zahteva?!
aF6N0PE.png

Takodje ukoliko je moguce da mi uz odgovor na zalbu iznad objasnite i ovu situaciju/thread
Rejected - UB? GP? | 41067 ako moze naravno ako ste voljni da odvojite dodatni minut/dva.

Cilj mi je da znam pravila i igram sa zadovoljstvom, pomazem drugima kao i da sprecim/prijavim svako krsenje pravila. Toxicni ljudi barem meni nisu zanimljivi i interesatni...

Hvala u svakom slucaju i ukoliko niko nista ne odgovori.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Sam si napisao da si mjenjao nesto u programu za snimanje tokom snimanja pova samim time zbagao si zvuk u jednom momentu + se mic kada pricas IG ne cuje , program ti ga ne snima i taj POV vise nije validan , ubuduce nemoj nista dirat kad snimas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom