Vaše informacije:
1. Vaše ime IRL: Matija
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 07:00-13:00 (Kad sam druga smena), 19:00-24:00 (Kad sam prva smena), Vikendom vise
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h radnim danima, 6-7h vikendom
6. Vaš Discord: matija034
7. Vaše ingame ime: Mili Rubiroza
8. Vaš ID: 31647
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati asistent administracije?
Želim postati asistent administracije kako bih pomagao igračima kroz tikete, odgovarao na pitanja i olakšao rad administratorima. Volim da rešavam probleme i doprinosim pozitivnom iskustvu na serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv i komunikativan – lako objašnjavam i pomažem igračima.
Odgovoran – redovno pratim tikete i reagujem na vreme.
Brzo učim pravila servera i proceduru odgovaranja na tikete.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad bih previše razmišljao o tome da sve bude savršeno pre nego što odgovorim, što može malo usporiti rešavanje tiketa.
4. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprečava da budete aktivni u ovom trenutku?
Skola
1. Vaše ime IRL: Matija
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 07:00-13:00 (Kad sam druga smena), 19:00-24:00 (Kad sam prva smena), Vikendom vise
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h radnim danima, 6-7h vikendom
6. Vaš Discord: matija034
7. Vaše ingame ime: Mili Rubiroza
8. Vaš ID: 31647
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati asistent administracije?
Želim postati asistent administracije kako bih pomagao igračima kroz tikete, odgovarao na pitanja i olakšao rad administratorima. Volim da rešavam probleme i doprinosim pozitivnom iskustvu na serveru.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv i komunikativan – lako objašnjavam i pomažem igračima.
Odgovoran – redovno pratim tikete i reagujem na vreme.
Brzo učim pravila servera i proceduru odgovaranja na tikete.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad bih previše razmišljao o tome da sve bude savršeno pre nego što odgovorim, što može malo usporiti rešavanje tiketa.
4. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprečava da budete aktivni u ovom trenutku?
Skola