Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
68907
Players nickname
ArmaniTatica
Suspect ID
33528 50953 67519
Date of violation
Oct 4, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/-o23pTJNKzk

ZexVip

Player
Player
Ovo je nemogucee lik ide kroz celi grad stoi u dvoriste sve snima i sve kaci jel ovo realno spored mene netreba da igraju ovakvi likovi i sada on nece dobiti za fear rp a nas 4 u dvoristu sa puskama

Dusan..

Player
Player
druze mi se medjusobno sprdamo a ti nevoljeno deriste tu pravis se da si afk baitujes nesto da uradimo da okacis nemas drugo zanimanje u zivotu jebem te u usta forum warrior

Dusan..

Player
Player
treba ovo banovati perma zato sto je lik debil najveci sto postoji ne mozete mi reci da nije bait da se ne boji dok mu brojimo stoji mirno ako mu brojimo vise puta trebao je da se uplasi i da se ne vraca ne da glumi afk dok se mi sprdamo lik je prso nemam reci koliko je on tu pravila prekrsio a vi ne mozete da pogledate do kraja nego kaznite samo sta pise ono 6.15 nije bio stojao je na posedu sto idalje dokazuje da nema strah za zivot nego nastavlja svoj BAIT

julijokujacic

Player
Player
a neznam kako ne dobje za bejt tri zalbe okacjo 3 puta se vid da bleji ispred fama ne dobja nista ja neznam staje ovo

Vlada_Sada

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 68907 ce biti kaznjen za Bait+FearRp
( Igraci su vam brojali da napustite njihov posjed vi nakon brojana ste ostali na zidu sta isto pripada njima ,namesto da bezite i imate strah za zivot vi ste uradili bait i niste imali strah od 3 pistolja ste uradili FearRP)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom