Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39401
Players nickname
Raymond Malchiny
Suspect ID
74203, 71816
Date of violation
Oct 4, 2025
Time of violation
14:38
Proofs
https://youtu.be/MG7ZV6Ue9p8

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Player
Nije lepo ovo, mi došli da vidimo panele i da pozovemo Nelsona sticalicu a oni biju, ja sam duboko iznenađen i uvređen.

ZakaUkikaka

Player
Player
Nije lepo ovo, mi došli da vidimo panele i da pozovemo Nelsona sticalicu a oni biju, ja sam duboko iznenađen i uvređen.
GOSPODINCEK RADI FINO LEPO JEDNO PRAVILO STO ZOVE BAITING I MG MOLIM VAS KAZNITE GA LEPOTANE ZA TO PRAVILO ZATO STO RADE !!!!!!!!:coffee::poop::ninja:

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Player
GOSPODINCEK RADI FINO LEPO JEDNO PRAVILO STO ZOVE BAITING I MG MOLIM VAS KAZNITE GA LEPOTANE ZA TO PRAVILO ZATO STO RADE !!!!!!!!:coffee::poop::ninja:
Sto yappa blud, kakav bait ja radim ako čekam da se sklone da mogu da sletim blizu panela bez da me pobiju

Vlada_Sada

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 74203 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti)

ID 71816 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
(Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom