Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65177
Players nickname
Miroslavka Razmaziteljovi
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Sep 27, 2025
Time
0000
Proofs
nemam

Pejke67

Player
Player
Postovani admini. Pisem vam ovog puta sa dubokim kajanjem i sa iskrenom zeljom da se vratim. Znam da sam napravio veliku gresku kad sam igrao na tudjem nalogu koji nije bio povezan sa mojim rockstarom. To sam uradio jer sam izgubio svoj main tjst govorio svima sifru dok sam na twinku zaboravio mail i nisam mogao nikako da se vratim, zurio sam jer me ekipa cekala i jebiga tako je ostalo. I potpuno sam sada svestan svoje greske i da sam time prekrsio vasa pravila zajednice. Ali to nisam uradio iz zle namere ili da nekome naskodim, vec iz gluposti i momenta slabosti. A sada kako vreme prolazi i kako probam druge servere shvatam da mi je na grandu bilo najlepse i da ostalo nije ni nalik njemu. Znam da to nije opravdanje ali iskreno ne prestaje da mi bude tesko. Na Vasem serveru sam pravio smesan rp, stekao drugove i tek sam sada shvatio koliko mi to fali. Svaki put kad vidim da se ekipa skuplja u vcu meni bude tesko, a znam da ovaj moj prekrsaj nije bio ni nalik ljudima koji pokusaju da vas hakuju ili da dele pare sa raznih naloga i tako da se grindaju. Zato vas molim da mi date poslednji sansu da to ispravim. Obecavam iz sveg srca da se nista slicno nece ponoviti. Spreman sam da mi taj profil obrisete i da mi date acc koji vi napravite i da na tom krenem od nule. Da igram samo na tom nalogu bez prava ja twinka i da bude povezan sa jednim rockstar nalogom takodje da se pridrzavam svih pravila servera i da prihvatim bilo koji period posmatranja ili probacije koji vi odredite. Ne trazim da obrisete moju gresku niti da zaboravite sta je bilo samo trazim priliku da pokazem da sam naucio lekciju. Spreman sam da prihvatim bilo koje sankcije samo da se vratim ekipi i da rpamo kao nekada. Hvala vam sto ste izdvojili vreme da procitate moju ovog puta ozbiljnu molbu i iskrenu. Veoma mi je stalo do ove zajednice i do ljudi na serveru i iskreno se nadam da cete mi dati sansu. Sa dubokim postovanjem Miroslavka Razmaziteljovc

Status
Not open for further replies.
Top Bottom