Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
73920
Players nickname
Bero olic
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Oct 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/vGIaIqR

bero_lil

Player
Player
Pozdrav, dobio sam ban za G.P 1.1 ( Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.) u trajanju od 60 dana. Međutim ja sa svojim računom nisam ništa radio. Nisam ga prodavao, davao nikome, mijenjao IP adresu, mijenjao internet. Sa ovim računom sam samo ja igrao uvijek na istom kompjuteru i na istom internetu. Račun je samo moje vlasništvo i samo ja imam podatke za njega tako da nije moguće da je netko igrao a da to nisam bio ja. Mislim da je ovo nekakva slučajna pogreška jer ne vidim nikakav razlog za ban vezano za to pravilo jer ništa nisam prekršio. Nadam se da će se ovo riješiti i da će sve biti kako treba. Hvala unaprijed!

Nick od Social club-a: bero0401
Nick sa steam acc-a gdje je je kupljen gta: bernardolic010
U proof sam stavio i sliku. pozdrav!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nije greska , pravilo jeste prekrseno u samom pocetku igranja na serveru , ukoliko zelis da nastavimo proceduru potrebna su mi 2 odgovora

Da li potvrdjujes da ces da nastavis da igras na Social Clubu bero0401 ?
Da li prihvatas Money Wipe ?

bero_lil

Player
Player
Prihvaćam oboje. I htio bih vas pitati, mogu li ja odmah nakon ovoga staviti aplikaciju za admina?

bero_lil

Player
Player
Nije greska , pravilo jeste prekrseno u samom pocetku igranja na serveru , ukoliko zelis da nastavimo proceduru potrebna su mi 2 odgovora

Da li potvrdjujes da ces da nastavis da igras na Social Clubu bero0401 ?
Da li prihvatas Money Wipe ?
Potvrđujem da ću nastaviti igrati na social clubu bero0401.
Prihvaćam money wipe.

Ispričavam se zbog kršenja pravila.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom