Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pomaganje BanEvadingu za Aldina Nixu ili Muju

Status
Not open for further replies.
Your ID
51566
Players nickname
Aleksa Drk
Administrators nickname
Aldin Nixa Muja
Date
Oct 6, 2025
Time
22:02
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1152585/

Aleksa Drk

Player
Player
  1. Zdravo, želeo bih da prijavim moguću grešku kako ne bih bio banovan. Jedan igrač mi je prebacio oko 3.5 miliona, sivi tech fleece i masku. Nisam znao da je taj nalog povezan sa banovanim igračem niti da bi to moglo biti ban evading. Molim vas da proverite situaciju i recite mi šta da uradim – spreman sam da odmah vratim novac i iteme ako je to potrebno. Moj ID je 51566, a njegov je bio 80607. Stvarno mi je lepo igrati na ovom projektu i ne bih voleo da jedna moja greška to pokvari. Tom igraču sam već vratio tech fleece i masku, ali ne znam šta da radim sa parama i želim da postupim ispravno. Uz to želim da napomenem da nisam znao da se ovim krši bilo kakvo pravilo i nikada mi nije bila namera da pomognem u ban evadingu. Ovde je i link gde sam video da je taj igrač ban evader: Želeo bih da se ovo reši jer stvarno nisam znao da je taj igrač banovan i jako mi je žao. Spreman sam da sarađujem i da uradim sve što je potrebno samo da se situacija reši na najbolji način.
    Zaboravio sam da napomenem još jednu stvar – novac koji sam dobio sam prebacio na fami balans jer nisam znao da je problematičan. Sada kada sam saznao da je možda od ban evadera, spreman sam da ga odmah uklonim ili vratim ako treba. Nisam imao nameru da krijem ništa, samo sam hteo da ga sačuvam dok ne saznam šta da radim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom