By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nitko te ne voli axele bolje priznaj da imas cit evo samo zalbu sam stavio i vidis kolko ljudi te ne voli a posle seres nekome nesBukvalno samo izmisljas da se lock vidi ne razumem cemu tolikav nagon da se banam evo postovana administracijo pogledajte ali ovo je cisto skroz
Lik je ponosan sto nema svoj main i svoj twink acc pa mora da banevade na svaki 30 minutlik je doktorica svaka mu cast ovi koji kazu da je cheat nemaju pojma sta je cheat svakako admini ne mogu da banaju koliko mi mozemo da ban evejdamo
najtuznije od svega sto se lik istripovao da ime ruke, i onda kada je dobio 2 liste u areni od mene navrno cheatNitko te ne voli axele bolje priznaj da imas cit evo samo zalbu sam stavio i vidis kolko ljudi te ne voli a posle seres nekome nes
Zalosni istu sudbinu je imao i od mene sa fulllistu a citujenajtuznije od svega sto se lik istripovao da ime ruke, i onda kada je dobio 2 liste u areni od mene navrno cheat
HAHAHAHAHAHHAHAHA koliko volis da lazes nelsone banievederuZalosni istu sudbinu je imao i od mene sa fulllistu a cituje
Axel veyrona sazluzena blacklista sa servera. momak se mnogo opustio i postao forum warriorPostovana administracijo prilikom pisanja ove zalbe dostavljam jedan vrlo interesantan povic od doticnog gospodina sa ID:78259:
Na lepom povicu jasno se vidi da lepotan citerko promovira cheat i da se jasno vidi aimlockic i jasno se cuje da govori da ima cit
Gospodincek na main acc je dobio ban za pc check(nelegalan discord)
Ovaj drugi twink acc na koji momentalno igra sa citom i izvucen preko skripte od databazu projekta.
Predlazem za zastitu projekta da se proveri igrac zato sto mislim da ima previse social clubova i da pravi konstantno nove acc.
Nadam se pozitivnom odgovoru od strane administracije.![]()
de laze citercina si velikaHAHAHAHAHAHHAHAHA koliko volis da lazes nelsone banievederu
Nelson ne Nelson ljudi sto su blejali sa tobom u vc te karaju u dupe da citujes jesi realan sta pricasHAHAHAHAHAHHAHAHA koliko volis da lazes nelsone banievederu
jos da si naucio kak se pise lepo bi bilo iskrenoHAHAHAHAHAHHAHAHA koliko volis da lazes nelsone banievederu
decko ti ne znas da pricas a ne da nekom kazes a videli smo gore kako pises povcic jel to beba da mu tepasjos da si naucio kak se pise lepo bi bilo iskreno
Beba na bebicu kurac u dupe daje uvek to tako idedecko ti ne znas da pricas a ne da nekom kazes a videli smo gore kako pises povcic jel to beba da mu tepas
IskrenoMene bi bilo blam da se tolko branim a da se sve vidi
e tolko dobro igra da ima trigger na bind xdNekome je krivo zato sto vas Axel izjebo kolko dobro igra?