Snimanje nazalost nije moglo pre krenuti a kasnije se ugasio zvuk te je tu stao, vidi se kako id 1297 ide i hapsi sam po getu radeci PG u isto vreme, radi u LSPD-u i nema biografiju
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U potpunosti se slažem sa kolegomNa zalbi se jasno vidi namjerno nabijanje verbala na organizaciju , kao prvo 1297 ID sigurno zna da ne sme sam ici u geto bez biografije , a kao drugo dva drugara iz FAMA se kao hapse + pov od 4 sekunde
Vidim koliko si upoznat , a naime bio si vec lider , verbal se dobija kada clan State ode u geto , a da nema biografiju , mogo si ga bar iz fama izbaciti da ne bude ociglednoda je bio cilj namestanje warna, ne bi bio uhapsen i ne bih dobio napisanu kaznu, plus warn ide njemu ne org
A kako ti znas da LSPD uopste ima 1 verbal i da ide warn na org , hmmmm... bolje ti je da precutis nekad hahahahah1- warn njemu 2- verbal org 3- warn org
Ma da a da ne pričam o tome da ti je upravo pre 5 minuta isti taj iz fama očistio dosije i skinuo potjernicu.... Sumnjivo!ja ne govorim za lspd ja govorim inace i kako je meni bilo kad sam bio lider