Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando Gagic
Administrators nickname
Aleksa_Borge
Date
Oct 11, 2025
Time
10:13
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1155773/

bokbok

Player
Player
  1. Dobar dan postovana admnistacijom. Ovaj igrac krsi pravila time sto se zatrcava staljno u dvoriste na panele i izlazi iz dvorista. Ovo je moje familijarno dvoriste i jasno sam mu rekao da ima 5 sekundi da izadje napolje. ne znam dali ste menjali pravila pa sam dobio ovu kaznu.

ovako je ovo izgledalo on je smanjio svoj magični krug te nabija drugima G.P 6.15
    Ja sam njemu odbrojao i dao uslov da izadje iz mog dvorista .

TosaBonanza

Player
Player
  1. Dobar dan postovana admnistacijom. Ovaj igrac krsi pravila time sto se zatrcava staljno u dvoriste na panele i izlazi iz dvorista. Ovo je moje familijarno dvoriste i jasno sam mu rekao da ima 5 sekundi da izadje napolje. ne znam dali ste menjali pravila pa sam dobio ovu kaznu.

ovako je ovo izgledalo on je smanjio svoj magični krug te nabija drugima G.P 6.15
Na mom povu se culo brojanje 5 sekundi je izbrojano u 2 sekunde :) plus idem da izadjem on nastavlja pucati :)

Fikus Fanculo

Srušio se brat, puls mu proveri...
Player

Brando vrati se u predskolsko da naucis da brojis.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom