Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73793
Players nickname
Kandorivc_kamata
Administrators nickname
Micka_Mic
Date
Oct 11, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/EYWxV1O

Kandrović

Player
Player
Postavina Micka Mic ja sam prijavio da ce zena sa mog komp preci da igra na svoj komp jos pre mesc i nesto dana to sto ja nisam dobio odgovor tosu krivi neodgovorni admini servera sto ne vode racuna o prijavama ja igram vec 6 meseci kupio sam sevbi komp da bi igrao grand!!!!! pa sam posle 5 meseci skupio9 para da kupim i zeni komp da li treba da vam saljem ivod iz maticne kljige vencanih da smo vencani i da zajendo igramo grada pre ovoga smo igra SAMP i niko nam nije pravio pitanje niti problem a kamo li ban ne znam u cemu je problem obvo je samo igrica i nas dvoje uzivamo dok igramo zajedno i upoznajemo ljude da l.i je to problem ako je ona nemi prebacila sa svog acc malo para a ja njo dao stvari u vecoj vredno sti a pritom igramo na dva razilicita acc i pritom imamo kupljena dva gta v koji su placeni dokaze dostavljamo sve evo zivolite ako ovo nije dovogljno sva kavm cast za sve dzaba sam igrao i trudio se toliko da bude sve ako treba

dokaz da sam se javiop pre mesec dana i jace ALDINU I NIXI

zelim sto pre da dobijem odgovor zato sto mislim da ovo stavrno nije posteno i praveno
moja zena je 98 godiste a ja sam 01 ako treba vencani list rado cu vam polati i sliku da imamo dva racunara

evo dokaz da ja imam gta na epiku a ona kuplujen na rockstaru
epic gmail sa kodom rockstar zenin https://imgur.com/a/NzywPG6

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na novoj zalbi pored objasnjenja dostavi sledece
Prvobitno ime social cluba na kom je kreiran tvog nalog i plus navedi mi koji je tvoj main a koje je tvoj twink Id
Prvobitno ime social cluba na kom je kreiran nalog tvoje zene i plus navedi mi koji je njen main a koji twink
Takodje nema potrebe da saljes ove info broj , vjencani list i sl , samo obicno objasnjenje sta se desilo kome je javljano i ovo iznad sto sam trazio , i cekaj onda odgovor nekog od nas bez spamanja komentara po zalbi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom