popeli se sa pancirima na roof i enterali tu. Odmah da se zatrazi pov kako su se popeli na roof i da se kazni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa dobro ban ti je onda ko ti je krivsto se mene tice dobices kurac a ne pov
admini ne mogu da banaju koliko mi mozemo da ban evejdamopa dobro ban ti je onda ko ti je kriv
a sto vracas rev umesto da fightas brate ionako ti nele placa novipopeli se sa pancirima na roof i enterali tu. Odmah da se zatrazi pov kako su se popeli na roof i da se kazni.
koji nele ja nisam kod tog npca u fam fam je ceo kidara i debilaa sto vracas rev umesto da fightas brate ionako ti nele placa novi
uopste nisam tebi odgovorio......koji nele ja nisam kod tog npca u fam fam je ceo kidara i debila
pa zato sto je postao instinkt da povucem rev kad nosim ofarbana sto vracas rev umesto da fightas brate ionako ti nele placa novi
znam sjebao sam mislio sam da si meni napisao jbguopste nisam tebi odgovorio......
Imal jedan dan a nekog ne okacis... 50 ljudi na dan ti kacispopeli se sa pancirima na roof i enterali tu. Odmah da se zatrazi pov kako su se popeli na roof i da se kazni.