Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
133
Players nickname
nebitno
Administrators nickname
Urkee Belvedere
Date
Oct 13, 2025
Time
18:56
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1157797/#post-4032888

Zeljko Zdravkovic

Player
Player
Generalno Pravilo 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Smatram da se samo Igrac 32320 treba kazniti , ID 133 i 58868 Pokusavamo da igramo Igricu . Lik je krenuo da Puca na mene bez razloga i pokusao sam da se odbranim . Evo slican link zalbe Approved - Mass rule break | 7807, 133, 6853

U ovoj zalbi samo je igrac 7807 bio kaznjen , jer je on bio agresor koji je svima pokvario igru ,a ne svi igraci koji je uvucen u pucnjavi . Po ovoj logici ja mogu da udjem u HQ balsa i ubijam sve redemom , i dok mi oni ne izbroje 5 sekundi ne smeju nista . igram igricu dosao sam na server da se zabavim a ne da me ljudi ubijaju bez razloga i da ja ne radim nista . Zbog toga vas molim da se kazna povuce sa igraca 58868 Jer je imao IC razlog da puca jer sam ja ID 133 Pucao u njega i u njegovog kolegu i zbog toga nije prekrsio pravilo 6.15 jer sam ga ja uvukao u RP , a mene je uvukao ID 32320 koji je pucao na mene bez razloga . Server treba biti mesto za zabavu gde se igraci koji nepostoju pravila kaznjavaju a ne svi .

Molim vas razmotrite moju zalbu .

Zeljko Zdravkovic

Player
Player
Takodje zelim da dodam jednu stvar koju sam izostavio , ID 58868 je imao roleplay samnom ID 133 , u kome je ipostovao pravilo 6.15 ali je odlucio da ne puca u mene , taj RP se odvio bez ID-a 32320 , Admin nije mogao da zakljuci da je ID 58868 prekrsio pravilo 6.15 jer admin na osnovu POVA ne mozete znati da li mi je igrac izdao zahtev i brojao pa se predomislio i odlucio da me pusti u slucaju da sam ga molio , tako da na osnovu ovog klipa koji traje samo 30 sekundi moze se zakljuciti da je samo ID 32320 Prekrsio pravilo 6.15 a za ostale igrace nema dovoljno dokaza. .i admin je trebao zahtevati POV cele situacije umesto da kaznjava sve igrace , evo vam dokaz da sam ja sam imao rp sa id 58868 bez ID-a 32320 :

Status
Not open for further replies.
Top Bottom