Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break | 13422 , 8049 , 15942

Status
Not open for further replies.
Your ID
7127
Players nickname
Exy Dee
Suspect ID
13422 , 8049 , 15942
Date of violation
Jun 4, 2022
Time of violation
23:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=c0rH0c2aH9c

exy305

Player
Player
Po ko zna koji put danas kacim ljude iz ove familije vise mi je dosadilo da cropujem strim i da kacim po forumu
Ljudi glume kauboje , pucaju u gradu , otimaju ljude i MG-aju sve se vidi na snimku mislim da je jedino rijesenje WARN za njih valjda ce se tada opametiti.

Velja Corleone

I am not perfect, But i am Limited EdItIoN :)
Player
Molim admine da pre nego sto donesu odluku o ovome, zahtevaju da doticni postavi snimak od cele situacije gde su nas pucali ispred kuce bez razloga i uzimali puske

exy305

Player
Player
Veljko321 postovani gospodine , ako imate POV gdje se to desava ja pristajem da snosim odgovornost za to. Ali ima jedan veliki problem sto sam ja lajvovao 8 sati i moze se pogledati tu da ja apsolutno nisam prisao vasoj kuci.Ali opet kazem za sve sto imate POV postavite i nije problem. Ovo vam nije prvi put da dolazite ovde i glumite kauboje i masete oruzijem i ubijate ,Veliki problem je sto nemate hrabrosti da dirate neke vece familije i idete njih da pucate pa dolazite da maltretirate male fam koje su tek otvorene.E jeste junaci do moga i nazad.Toliko od mene .

Rebaracc

Player
Player
Veljko321 postovani gospodine , ako imate POV gdje se to desava ja pristajem da snosim odgovornost za to. Ali ima jedan veliki problem sto sam ja lajvovao 8 sati i moze se pogledati tu da ja apsolutno nisam prisao vasoj kuci.Ali opet kazem za sve sto imate POV postavite i nije problem. Ovo vam nije prvi put da dolazite ovde i glumite kauboje i masete oruzijem i ubijate ,Veliki problem je sto nemate hrabrosti da dirate neke vece familije i idete njih da pucate pa dolazite da maltretirate male fam koje su tek otvorene.E jeste junaci do moga i nazad.Toliko od mene .
Postovani debilu. Vi niste upuceni sta mi sve radimo i kog napadamo tako da nema potrebe da se mesate. Tako da bih Vas zamolio da odjebete

a1ndra

Player
Player
Postovani, izvinjavam vam se u ime ova tri gospodina iz snimka. Kako je ID 13422 mogao znati koju pusku i koliko municije ima tvoj clan familije, a prethodno ga nije pretrazio sto znaci da ste ga ubili pre ovoga. Jos mu ti govoris u snimku da vrati to sto je uzeo tako da se nesto desilo pre ovoga i vec kad imas pov okaci od pocetka cele situacije. Takodje nigde se ne vidi kako ID 8049 krsi bilo kakva pravila samo je stajao i drzao pistolj na tvom coveku, a sto se tice ove dvojice oni vec jesi prekrsili pravila i slazem se sa tim da trebaju biti kaznjeni za to. Glupo ti je sto ubacijes trece lice koje nije nista radilo kako bi nabio nekome warn na porodicu.

exy305

Player
Player
Ne bih trosio vise rijeci rekao sam sta sam imao...samo nzm kako se ne gubi pamcenje kad te neko ubije ako vec igramo RP pa se sjeca puske i ko ga je ubio al hajde :) inace prije nego sto je Pumparica zapucala na 5522 pise da je bez svijesti a gospodin ima naciljan revolver u njega ... nije sigurno sam pao od sebe u nesvijest 5522

Last edited:

Cika Corleone

Player
Player
Opet
Rekao sam sta sam imao , ako imaju POV neka okace ako ne nije moj problem. Ja govorim da vrati jer su dosli da traze da im je nesto uzeto pa sam rekao da vrate ako su uzeli. Jedno lice MG-a , drugi uzima lika za taoca a trece radi RDM i kako tu nisu svi umjesani? i to sve van GETA i plus kako gospodin moze da se sjeca ko ga je ubio i sta mu je uzeto ako je vec ubijen ? zar se ne gubi pamcenje kada te neko ubije ili ja znam neka pogresna RP pravila pa mozda grijesim
Ajde ti sad napiši kad si toliko pametan šta je uradio ID 8049?

exy305

Player
Player
a1ndra Daleko od toga da sam pogrijesio nego mi se ne da raspravljati sa debilima. POV je jasan kao Dan , gospodim je takodje rekao da idemu na gradski sajt tako da sigurno i on ima POV pa neka postavi i dokaze da grijesim.

exy305

Player
Player
Kad znas sva pravila i sve, zasto si isekao pocetak svega? Uplasila se maca
Pa brate ako postoji pocetak sto ga ti ne okacis ? ja cu da napravim kompilaciju svih sranja koja ste pravili oko nase kuce pa ako to objavim ne da cete dobiti warn i ban uz to. jos ste i dobro prosli

Status
Not open for further replies.
Top Bottom