Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42543
Players nickname
Zyro Schwarz
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 14, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/3rcs3a

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 74887 dostavi svoj POV od trenutka ulaska na event "Rat za resurse" pa sve dok nije ubio ID 42543 u 14:43 - 14.10

Rok za dostavu je 14h.

Ovaj TIP žalbe se ne može povući !

Talahon

Player
Player
evo vam ceo pov izvinjavam se sto na nekim momentima pukne nije do mene snimam na hdd i cesto zabode tako na pocetku i posle radi clean, ako treba kaznite me za pre kruga lik me pucao pa sam se spustio da me ne ubije

Deevious

Player
Player
evo vam ceo pov izvinjavam se sto na nekim momentima pukne nije do mene snimam na hdd i cesto zabode tako na pocetku i posle radi clean, ako treba kaznite me za pre kruga lik me pucao pa sam se spustio da me ne ubije
Odsekao si kako si sisao sa roofa sumnjam da je radiom skocio :unsure:

Emro Bomba

Player
Player
AHGAAHHAHAHAHAH zasijecne na momentima gdije koristis radio, dobro editujes

Emro Bomba

Player
Player
dadaa radi cijeli pov clean a ovaj dio gdije si sa globusa skocio sa radiom si editovo kao da ti je zastopo snimak

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 74887 dobit će kaznu za P.Dog 1.7 ( Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati, Vi ste taj POV editovali.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom