Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
126673
Players nickname
Ghost Jix
Suspect ID
141633
Date of violation
Oct 17, 2025
Time of violation
04:27
Proofs
https://youtu.be/9KDrMBdnHgg?si=4BpYEkDFdnD-Aqb4

Ghost jix

Player
Player
Yeni bir araba aldım ve sigortalatmak için şehre doğru yola çıktım. Yaklaşırken üzerimde olmasınlar diye yasadışı yeleğimi ve diğer eşyalarımı bagaja koydum. Yoluma devam ederken karşı şeritten gelen bir araba aniden beni takip etti. Durmadan güvenli bir alana sürdüm. Arabadan indiğimde, giysilerinden ve elindeki silahtan normal bir insan olmadığını anladım. Silahıyla bana doğru geldi. Beni öldüreceğini düşündüm ve niyeti videonun geri kalanında açıkça ortaya çıkıyor. Sürekli olarak zehirli ve trolleyici davranışlarda bulunan bu kişi, beni rahat bırakmıyor ve videonun ilerleyen kısımlarında güvenli bölgede bana ateş ediyor. Hareket halinde olduğum ve beceriksiz olduğu için ıskalıyor, ancak niyeti açık. Bu kişinin forum mesajlarına bakarsanız, aynı yerde sürekli olarak insanlara sebepsiz yere aynı şeyleri yaptığını görebilirsiniz. Bu kişinin oyundan kalıcı olarak yasaklanmasını talep ediyorum.

bakış açısı:
oyuncu kimliği: Lütfen videoyu izlerken çözünürlüğü 720p olarak ayarlayın.

Last edited:

Malika Selfy

Senior Administrator
Senior Administrator
Rejected
Do same format in English please as it is English speaking server.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom