Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
79907
Players nickname
Matis LaPrinveau
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 17, 2025
Time of violation
21:00
Proofs
https://youtu.be/wATIzGEp9IA

szksomm

Player
Player
Da pocnem, lice sa nepotpunim imunitetom nije definisano u zakoniku da l sme il ne sme da se hapsi, ali definisano je za potpuni ako prekrsi ozbiljan prekrsaj npr klasa 4 ili 5 da mogu odmah da se hapse, sto je ovaj i uradio (odbijanje legitimisanja klasa 5). Dalje, njih 3, 4 mi ulazi u celiju i ometa hapsenje zajedno sa ovim sto se dere konstantno (Benjamin Hey) sto ne smeju ni sa papiricem da rade jer je zelena zona. Onda me hapsi (kidnapuje) bez razloga, opet, green zone u pitanju. Milion stvari je tu prekrseno ali eto nek kurator odluci.

szksomm

Player
Player
edit: za ovo sam dobio state bl od GOVA, znaci ne razumem neko se sad LSPD-u iz gova ne svidja i oni ga state bl?????????????????????????????????

dobio sam i na mainu na kom fazon 5 dana nisam ulazio ig.

Svaka cast!

Puki Ashcroft

Player
Player
edit: za ovo sam dobio state bl od GOVA, znaci ne razumem neko se sad LSPD-u iz gova ne svidja i oni ga state bl?????????????????????????????????

dobio sam i na mainu na kom fazon 5 dana nisam ulazio ig.

Svaka cast!
Digitalac trazio si Kick na mainu di si imo advokatsku i nije javljeno nista ministarstvu pravosudja, normalno da ce ti bit oduzeta advokatska i dobit ces bl

szksomm

Player
Player
Hans je rekao u videu da je razlog oduzimanja ono što sam radio na twinku. State bl jer sam tražio kick? Xddd

szksomm

Player
Player
Da se kazni za off topic, kuratorima je sasvim dovoljan ovaj pov pošto se ne žalim na teicu nego na ove u docu. Uzivaj

Benjamin Hey

Player
Player
Nije protiv pravila nikakvih, ono što je bilo protiv istih jeste da oni krše zakon
Ne znam ja kad sam hteo da uhapsim nekoga ko je u organizaciji meni su se admini spustili i rekli da ne mogu da ga uhapsim dok je u organizaciji i da ga vodim da ga prvo izbace

Status
Not open for further replies.
Top Bottom