Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos | Ogisha Xalkiaz | 27712

Rejected
Status
Not open for further replies.

Ognjen Xalkiaz

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Ognjen
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu: nisam bio aktivan par dana ali inace 4-8h
5. Vaš Discord tajson._.
6. Vaše ingame ime Ogisha Xalkiaz
7. Vaš ID 27712

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Bio sam lider ranije i kroz to sam naučio kako funkcioniše sistem, kako da organizujem članove, vodim ratove za teritorije i držim disciplinu u organizaciji. Znam šta treba da radim i spreman sam da to radim još bolje nego pre.

Moj cilj je da napravim tim koji će biti aktivan i koji zna kako da radi zajedno. Želim da Vagosi imaju dobar RP, ali i da budemo jaki na serveru uz poštovanje pravila. Volim da radim sa ljudima i da gradim zajednicu koja funkcioniše.

Imam dovoljno slobodnog vremena i mogu da budem aktivan svakog dana, što je važno za lidera. Mogu da pratim organizaciju, budem tu za članove i organizujem akcije kad god treba.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji bi bio taj da se ne fokusiramo samo na turfove i na ostvarenju sezone, nego da podignemo Gang RolePlay na novi nivo da budemo zapamćeni po našoj aktivnosti, složnosti i radu u organizaciji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom