Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Pogrešno donesena odluka | Vujke Black

Status
Not open for further replies.
Your ID
11307
Players nickname
Julien Laprince
Administrators nickname
Vujke Black
Date
Oct 19, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1160841/#post-4045921

szksomm

Player
Player
Prvo, na 11:30 se vidi kako mi oduzima advokatsku unutrašnja kontrola Hans, a u zakonu lepo piše da ministarstvo pravde moze da je oduzme i to iz sledećih razloga:
● Kršenje bilo kojih važećih zakona i propisa donetim od strane Vlade.
● Otkrivanje povlašćenih informacija dobijenih od klijenata ili poverljivih informacija o slučaju.
● Promena bilo kojih ličnih podataka.
● Napuštanje Vlade bez obaveštavanja i saglasnosti Ministarstva pravde.
● Promena zakonodavstva.
● Izvršna naredba potpisana od strane guvernera.

Kao što mi vidimo on mi je oduzeo iz razloga jer sam hapsio njihovog zamenika guvernera na altu, evo snimak
što je totalno FAIL RP i MG sta je on uradio.

Drugo na 13 i 20 se vidi kako me preuzima njegov kolega ID 55854 i od trenutka preuzimanja on radi FAIL RP, > Izazivanje - Namjerno dosadni/iritirajući igrače kako bi dobili reakciju od njih i onda G.P 6.4 (pošto on kao zamenik guvernera ne sme da ima biografiju)
Kad krši koja pravila?
FAILRP od trenutka kad je seo u auto pa na dalje vozi levom stranom, jednosmernim ulicama itd. Sto ne sme po zakonu bez zvucne i vizuelne rotacije
1.6 Od odredbi ovog zakona izuzeti su: LSPD, SAHP, FIB, NG, EMS i GOV u meri koja je
potrebna za obavljanje njihovih zadataka uz obaveznu upotrebu svetlosne i zvučne signalizacije..
Izazivanje radi od kada je krenuo da mi čita prava pa sve dok mi nije rekao "što si mi lep tako i lisicama. Je l voliš ti lisice, znam da volis."
G.P. 6.4 kada me je predao policajcu i kaže da me hapse za državni udar.

A najbitnije, koji je razlog ovog hapšenja???
Meni niko nije rekao da moram da vratim advokatsku nit ista, razumem da su mi rekli da moram da je vratim i ja sam odbio pa nek me hapse, ali ovakvo ulaženje u pd stanicu nit čitao prava nit rekao razlog hapšenja.

A ova tri policajca na početku videa što gledaju kako me bukvalno kidnapuje iz zelene zone ( njihove stanice), nit mi je pročitao prava nit rekao razlog hapsenja, jedan gleda i navija a druga dvojica su tu i ništa ne rade njima svima dati po G.P. 6.4.

Hvala na čitanju, možda sam trebao odmah ovako da objasnim, ali eto šta je tu je.

szksomm

Player
Player
Usput, voleo bih da dodam da se potpuno slažem sa odlukom gde sam dobio mg i ovaj 77k id. Ne slažem se što niko drugi iz klipa nije dobio za navedena pravila gore.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Kazne skinute svima , ovaj POV i ova zalbe nemaju pocetak , POV je trebao biti duzi minut / dva da se vidi dal je istina razlog za koji kazu da te hapse , a ne da POV krece u momentu kada stavljaju lisice vec , ja ne mogu nagadjat sta je tu bilo i sl , adminu skrenuta paznja
POV moze da traje 2h ako nema validan pocetak situacije onda nije validan za pregled kada su ovakva pravila u pitanju
Ovi saobracajni prekrsaji koje navodis su IC problemi ne rjesavamo ih mi !
GP6.4 nije prekrseno ovo nije kidnapovanje nego hapsenje dokaz da hapsenje nije ispravno nego da van pravila nemamo jer nemamo pocetak situacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom