Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogresno donesena odluka | Tajksi Fushiguro

Status
Not open for further replies.
Your ID
79907
Players nickname
Matis LaPrinveau
Administrators nickname
Tajksi Fushiguro
Date
Oct 20, 2025
Time
14:58
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1160859/page-2#post-4050050

szksomm

Player
Player
Prvo, pre svega, da naglasim da ovo nije "zalba" na doticnog admina vec molba njemu ili bilo kome drugo (voleo bih on) da pogleda zalbu jos jednom nakon ovoga sto napisem ispod.

Ovde cu vam obrazloziti zasto je zalba postavljena i koja su pravila prekrsena.

Pa da pocnemo,
kada policajac dodje u DOC da hapsi lice, GOV nema razloga da ulazi u celiju i trazi legitimaciju (pogotovo NE ovlascena lica). Procedura hapsenja je: lisim slobode lice, procitam prava, ako je gospodin trazio advokata JA pisem department i pitam da li ima slobodnih advokata te gov ima 2 minuta da mi odgovori pa onda moram da ih pitam opet i ako ne odgovore znaci nema, ulazim u DOC predajem legitimaciju sluzbeniku DOC-a i govorim mu zasto je uhapseno (da bi on zapisao tamo gde mora) te ulazim u celiju i nastavljam na miru sa hapsenjem. Sve ovo sto sam rekao je po zakonu koji su kuratori odobrili a to je ZKP 7.6 (slika jer je ogroman) i Zakon o Organizaciji Drzave San Andreas 8.2 Službenici DOC imaju pravo da legitimišu druge državne službenike koji ulaze u popravnu ustanovu i upitaju za razlog njihovog dolaska.

Sad kad smo ustanovili proceduru hapsenja ajmo da predjemo na to sta se desilo na snimku odnosno zalbi. Uhapseno lice koje sam dovodio u DOC na putu do istoga nije trazilo advokata (trazilo ga je tek na 3:15 u videu) vec u celiji kada sam vec uveliko usao u proceduru sprovodjenja zakona, DOC sluzbenika nije bilo na vidiku te sam samo usao u celiju jer je DOC bio prazan.

Gde su prekrsena pravila i koja?

3:43 - Ulazi mi u celiju nepoznato lice sa privatnom maskom na glavi i zahteva mi legitimaciju u sred procesa hapsenja. Bas od svih celija on udje u moju a niko me nije video da sam usao, jer je doc bio prazan gde je opasno prekrseno pravilo MG ali je tesko da se dokaze pa ajmo na sledece. Ajde da kazemo da je osoba koja mi trazi legitimaciju bila DOC sluzbenik koja obavlja svoju duznost koja je propisana zakonom Zakon o Organizaciji Drzave San Andreas 8.2 (ukratko, da ne pisem opet ceo, da DOC sluzbenik moze zahtevati legitimaciju i razlog hapsenja sluzbenicima koji ulaze u DOC). GDE JE NJEMU BILO KAKVO OBELEZJE? Gopsodin radi svoju duznost bez unforme ili barem pancira? FAIL RP - ne igra svoju ulogu, posto se vidi posle na 4:55 da nije DOC sluzbenik nego Vice Governor. Ulazi u celiju u toku hapsenja - FAILRP.

DALJE

4:12 - Ulazi mi drugi covek u celiju u sred hapsenja i insant mu trazim legitimaciju, zasto? Gospodin ima na sebi sluzbeni pancir ali nije u uniformi, ulazi mi u sred hapsenja u celiju. MORAM DA ZNAM KO JE. Te na moj upit da mi da legitimaciju on odgovara tako sto kaze ja prvo njemu i dao sam mu ali on nije meni. Posle sam ga pitao jos 2 puta i nije mi istu dao. ZNACI NEMA STA JA DA PREGOVARAM SA NJIM KAD CE DA MI DA LEGITIMACIJU, covek nosi gov pancir bez uniforme i bez balaclave znaci mora da mi se identificira da je drzavni sluzbenik. I ja tu dobijem FAIL RP jer sam ga vezao odnosno uhapsio za odbijanje legitimisanja. Znaci ponavljam opet, pitao sam ga 3 puta tri puta mi je nije dao (razumem mozda da je hapsio, bio u nekoj pucnjavi itd itd.) nema ja tu da ga molim za legitimaciju ili da pregovaram kad ce da mi je da, nakon prvog odbijanja moze da se hapsi jer je isti zakon prekrsen. Sta je ovde prekrseno od pravila? FAILRP - ulazak u celiju, ometanje hapsenja i losa igra karaktera posto nije DOC sluzbenik a ocigledno radi posao DOC sluzbenika.

4:34 - Ulazi mi treci covek u celiju da mi trazi isto, ili samo da ometa, sto je vec SABOTAZA. NE MOZE njih 3 da mi trazi legitimaciju dovoljno je jedan. Svesno rade sabotazu i odugovlace kako bi proslo 25 minuta za kojih mi je dozvoljeno da uhapsim privedenog. FAILRP

4:34 - Takodje u tom trenutku krece da se dere Ministar i da mi naredjuje da izadjem iz celije te se i drao mozda cak i do kraja hapsenja. Znaci opet MINISTAR U DOCu radi posao DOC sluzbenika i jos mi naredjuje sta da radim, sto je vec i vise od njegove moci, ali uglavnom se dernja u toku procesa hapsenja. Sta ce Ministar u DOCu? Zasto radi posao DOC sluzbenika? Zasto ometa hapsenje dranjem i naredjivanjem meni sta da radim? FAIL RP

14:15 - Ulazi mi Zamenik Guvernera, koji je po roleplay-u civil i koji ne sme da me vezuje, vezuje me BEZ RAZLOGA. Znaci vezuje me nit mi cita mirandu nit mi kaze razlog privodjenja i nosaka me po zatvoru da bi me na kraju ostavio u celiji i svesno SABOTIRAO i OMETAO PRAVDU ili ti HAPSENJE. Zasto Zamenik Guvernera ne RPa civila? Zasto Zamenik Guvernera vezuje ljude u DOCu bez razloga? FAIL RP

17:35 - Kaze Guverner potpisuje dokumenta da ljudi mogu da koriste ilegalne stvari. Lazno obavestavanje. I jos na kraju price o tome kaze da je to odobreno od strane "Visih". MG za pominjanje admina, FAILRP za lazno obavestavanje i laganje.

Hvala na citanju, postovana Administracijo.

Benjamin Hey

Player
Player
Ti ovde hoces da kazes da je svako krsenje zakona FAILRP. Valjda se krsenje zakona resava ic a ne ooc, a i osoba koja ti je "odbila legitimisanje" i koja te je izvredjala ima korumpiranu biografiju. Approved - GOV corrupted bio | Boki Ashcroft | 55854
4. Boki može da odbije davanje legitimacije (Državnim službenicima, Civilima, Kriminalcima).
6. Boki se moze bahato ponasati prema kolegama/kriminalcima/civilima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom