Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogrešno donesena odluka | Vlada Sada

Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Administrators nickname
Vlada Sada
Date
Oct 20, 2025
Time
22:44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1163318/

Anja Hey

#tetka
Player
Poštovani,

Administrator Vlada Sada je odbio žalbu koja je bila upućena GOV organizaciji za Fail RP vezano za pečaćenje biznisa.

Koliko znam Administrator Vlada Sada nije kurator GOVa, te je ovu žalbu trebao preuzeti neko od senior state curatora.

I zanima me sledeće, od kad su se pravila promjenila da se biznisi mogu zapečatiti kako se kome ''sprdne'', bez poštovanja pravila o obavjesti na zvaničnom Grand discordu kako je to bilo unazad 3 godine koliko ovdje već igram.

Apsolutno nigdje ne postoji obavjest, da znamo da je projekat krenuo, šta projekat obuhvata, da li je izuzeće na biznise koji su na teritoriji Sandy Shoresa.

Zanima me da li se izmjena pravila vezana za Grand projektu dešavaju u hodu, pa svako radi šta hoće ili šta se ovdje više dešava.

Biznisi su zapečaćeni ne samo meni, nego više manje svima na serveru, bez da je bilo obavjesti na zvaničnom Grand discordu kako je pravilo do sad nalagalo, da mora postojati 3 dana najave od početka primjene poreza.

Isto tako, ovdje niko nije tumač pa da moramo pretpostavljati ko je curator čega, molim Vas uputite svoje administratore da jasno definišu u svom opisu na Grand Forumu, da li su curatori neke od organizacija.

S poštovanjem,

Anja

Anja Hey

#tetka
Player
Takođe, ovdje sumnjam i na korupciju administraotra, jer je on curator NG-a, stoga mi nije jasno što je uzimao žalbu, uzeo je 2 minute od objave, rješio nakon 2 minute. Da bi pokrio nekoga od drugara iz GOVa?

Molim da se i to provjeri.

Hvala.

Anja Hey

#tetka
Player
Upravo su prije cca 50 minuta objavili na GOV discordu da je zakon stupio na snagu 18.10. u 23:59.

Zapečatili su biznise, retroaktivno sad objavili da je projekat stupio na snagu. Ko je ovdje lud?

Anja Hey

#tetka
Player
Dokaz da javno priznaju da su napravili grešku tj. FAIL RP za koji sam inicijalno digla žalbu:
Nisu svi igrači na organizacijskim bubicama, na glavnom Grand discordu objave nema, nego se retroaktivno objavljuje od strane GOV curatora, nakon što su već zapečatili biznise i sad nude refundacije od 50000. Biznisi neki rade po 2-3 miliona recimo benzinske pumpe i 24/7 na dobrim lokacijama.

Ovdje nije do refundacije, ovdje je do evidentnog kršenja pravila, te pokušaja prikrivanja da su napravili grešku i od strane GOV leadera i curatora GOVa.

Hvala,

Anja

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Administrator kaznjen , GOV je bio obavjestio na svom discordu al je discord napadnut bio i taj kanal kao i ostali kanali tog discorda su obirsani u tom napadu , greska sto nije objavljeno na Vlada vjesti je do kuratora / senior kuratora i bit ce im skrenuta paznja , refund svi vlasnici mogu da izvrse kroz RP sa Vladom , obavjesti IG zadnjih 72h su radjene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom