Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
79965
Players nickname
Kosta White
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Oct 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/116/post-thread

KostaOnly

Player
Player
Ovako Pre Svega Pisem ovo bez ikakve namere da napravim neku stetu adminu ili zato sto ga ne volim pisem zato sto mislim da je doneo pogersnu odluku.
Pa da krenem na stvar 1 oktobra 2025 godine Selfreportovao sam sebe za Generalno Pravilo 1.4 Approved - Self Report G.P 1.4 | 75439,79965
Zalbu je Pregledala
Micka Mic Senior Administrator i zalba je bila prihvacena dobio sam ban na 60 dana na akauntu 79965 main ban.
nakon 2 nedelje ulazim u grand da vidim kolko dana mi je ostalo do kraja bana i vidim da ban ne traje ispod 60 dana nego da je promenjeno i da je sada banovan kao twink
od Administratora Aldina Verstapena. Sledeci dan pisem na discord ostavicu chat i sve i on kaze da me on nije banovao nego senion administrator Micka Mic sto je ipak
Laz jer me je on banovao nakon sto je moj acc 79965 bio banovan kao main 14 dana odnosno 2 nedelje.Verujem da je ovo nesporazum jer sam u zalbi SelfReport objasnio da
taj stari acc koji mi je sad banovan kao main od strane aldina verstapena nemam pristup i da nisam imao nameru da prekrsim pravilo...Ta zalba je bila prihvacena i acc 79965 je banovan kao main i sada odjednom je banovan kao twink.Ne trazim unban samo bih vas zamolio da 79965 acc vratite ban kao main jer tom acc-u imam jedino pristup Hvala na razumevanju nadam se da je ovo bio samo nesporazum.
Evo i Skrinshoot-ovi kao dodatni dokaz.
Evo ga chat sa Aldinom: Evo dokaza da je banovao acc tek posle 2 nedelje kao twink:

KostaOnly

Player
Player
Ne Povlacim ipak.Ali nisam siguran za format posto nigde nema format na osnovu ove situacije nek ostane za sada

Status
Not open for further replies.
Top Bottom