Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna Biografija I Straxi FatBack I 19177

Rejected
Status
Not open for further replies.

Straxi

Player
Player
Ime:Straxi
Pol:Muski
Starost:23
Rasa: Crnac
Nacionalnost: Crnogorac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Lazar Fatback
Majka: Bojana Milosevic
Težina: 90 Kg
Visina: 193 cm
Boja očiju: plave
Boja kose: kafena
Tetovaže: ruku,nogu,ledja
Prednosti: spretan, inteligentan i stalozen
Slabost: Nemam

Rođen sam na rubu Beograda, tamo gde ulica ne prašta greške, a jedina škola koju završiš je ona životna. Otac alkoholičar, majka stalno bolesna – ja sam brzo naučio da je hrana na stolu luksuz, a ne pravo. Prvi put sam ukrao sa deset godina – hleb iz male prodavnice. Nisam krao jer sam loš. Krao sam jer sam bio gladan. Do osamnaeste, znao sam kako da razvalim auto za manje od dve minute. S Blekijem i Zokijem sam krenuo da radim "sitne poslove" za jednog lokalnog šefa, Gazdu Milana. Prvo iznude, pa reket, pa obezbeđenje u klubovima. Ubrzo su došle pare, žene i moć. Počeli smo da se vozimo u crnim Audijima, da nosimo skupa odela i da ljudi u kafani zaćute kad uđemo. Postali smo neko. Ali sa moći dolazi i paranoja. Zoki je prvi pukao. Uzeo je robu koju nije smeo, pokušao da je proda direktno Albancima, iza leđa Gazdi Milanu. Nismo imali izbora. Jedne noći, u napuštenom magacinu, rešili smo "problem". Ja sam ga gledao pravo u oči dok sam mu držao pištolj. Znao je da neću da zadrhtim. Nisam ni trepnuo. Godinama sam bio desna ruka Gazde Milana. A onda, kao što to uvek biva, neko mlađi i gladniji je došao. Blekija su uhvatili s pola kile kokaina u kolima, nije izdržao – propevao je. Ja sam završio u CZ-u, ali nisam rekao ni reč. Dve godine ćutanja. Kad sam izašao, sve je bilo drugačije. Gazda Milan je nestao, pričalo se da je negde u Španiji, pod lažnim imenom. Moje ime više nije ništa značilo. Ulica je zaboravila. Ali ja nisam zaboravio. Sad sedim u kafiću, gledam klince kako pokušavaju da budu ono što smo mi nekad bili. I shvatam – ulica te podigne, pa te pojede. I niko ne ostane zauvek na vrhu. Osim onih koji znaju kada da nestanu u senku.

Životna priča: 200+ reči

1-Straxi može ići u bilo kojoj situaciji 2v1 zbog obuke i iskustva stečenim od Beogradskih ulica.

2-Straxi može vezaviti, pljackati pretraživati , krasti auto, popravljati auto, podizati stvari sa poda i pružati prvu pomoć sa revolverom/tejzerom u ruci zbog bezbednosti i svog znanja stečenog u životu(nikako puškom)

3-Straxi može voziti vozila offroad putem do 70 na sat zbog ulicnih trka u BG-u(paziti na pravilo PG).

4-Straxi može koristiti i rukovati se sa ,,Heavy,, klasom oružija (heavy sniper i shotgun),kao i LMG zbog svoje obuke i stecenog znanja. (poštovaće se Pravilo Dogadjaja 1.6).

5-Straxi može pretraživati lice s bilo koje strane osobe.

6-Straxi ne veruje ljudima i moze da ih ubije ako im se ne svidjaju (postuje se pravilo od 5 sekundi)

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
6-Straxi ne veruje ljudima i moze da ih ubije ako im se ne svidjaju (postuje se pravilo od 5 sekundi) - Ne moze ovaj PERK
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija POVUCENA Krsenje SRV pravila. Mozes novu pisati za 7d.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom