Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16070
Players nickname
Angelo Annechiarico
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 27, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/d7ZkU7W
Postovana administracijo ponovo pisem u vezi bana koji sam dobio. Ja sa stvarno siguran da sam ponovo kaznjen za istu stvar koju sam vec opravdao i dobio unban jos 2022. U prethodnoj zalbi mi je Abraham kada sam dostavio svoj social club rekao da je informacija netacna ja ne znam da li je zbog toga sto sam promenio social club ime ili stvarno postoji nesto za sta ni sam ne znam jer nisam dugo igrao tacnije vise od godinu dana. Ovde cu vam ostaviti link prethodne zalbe i moj social club a vi proverite i ako stvarno nesto nije u redu u vesi mojih informacija voleo bih da znam u cemu je problem. Unapred pristajem na sve uslove i nadam se da je samo greska u pitanju koja moze da se resi. Unapred zahvalan. Pozdrav!

Moj social club: AngeloGRP16070 napominjem opet da je social club isti a da je samo ime promenjeno, probao sam da se obratim supportu ali su mi rekli da je nemoguce povratiti prvobitno ime!

Link prethodne zalbe: Reviewed - Ban za Generalno pravilo 1.1 I Nixa Simba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom