Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved IMPERIA | neformalna organizacija

Status
Not open for further replies.

Ivano Lampicca

Active Member
Leader of unofficial org
Ime porodice: Imperia
Vlasnik porodice ID: LiL Ivanoo | 25552
Broj porodične kuće: Br. 273
Forum link od vlasnika porodice:
Ivano Lampicca
Discord vlasnika: onavi12

Istorija Porodice: Moje ime je Lil Ivanoo i poreklom sam iz italije, iz Sicilije da budem precizniji. Svoju mladost sam proveo u rodnom kraju. Sa 18 godina sam odlucio da se preselim u Los Angeles na Ujakovo insistiranje, tada zapravo pocinje moja prica. Poprilicno brzo sam stekao dosta prijatelja iz raznih branzi, ali kroz ceo svoj zivot sam uvek vukao ka adrenalinu i manje legalnim poslovima koji su mi to i pruzali. Tako sam se odlucio da sa par prijatelja pokrenemo svoj biznis, ako preprodaja opijuma moze tako da se nazove. Nakon samo par meseci postali smo dosta poznati u gradu i osvojili smo vec deo grada kada je prvoklasni opijum u pitanju. Kada smo dosli do te razine da bi trebalo da damo ime toj nasoj grupu dosao sam na ideju da se nazovemo Imperia, jer smo za samo par meseci pokorili grad, naravno kada je opijum u pitanju. Ali kao sto sam prvobitno spomenuo, uvek sam tezio ka adrenalinu i riziku, te je nedugo zatim Imperia preuzela 40% dilanja u celom gradu i prosirila svoj uticaj na sve vrste narkotike. Pored dilanja ljudi su u nama videli i moc kao i strahopostovanje. Sa mnogo vise moci naravno dosao je i mnogo veci rizik, te svi oni kojima smo oduzeli posao pokusavaju da se udruze kako bi povratili svoje. Nakon dugovremenog rata na dva fronta, sa jedne strane odbrana vec zauzetih delova grada, a sa druge napad na ostalih 60%, izasli smo kao pobednici te smo zauzeli cak 75% dilanja u celom gradu. Sada se moze reci da smo jedna od najvecih grupa ili Familija kako ja i moji prijatelji to nazivamo cak u celom SAD-U. Cilj nam je da odbranimo svoje teritorije te da u sledecih par meseci preuzmemo grad u podpunosti, a ako to prodje kako treba da pitamo i koliko kosta ta bela kuca na kraju krajeva.

Rankovi:
1 "Potrcko" = Proverava musterije
2 "Lerdi" = Diluju na sitno
3 "Radilica" = Dileri za vece kolicine
4 "Dostavljac" =Dostavlja veci deo robe sa tacke A, na tacku B.
5 "Gangster" = Nadgleda posao manjih cinova
6 "Ubica" = Resava dugove i prljave poslove
7 "Narednik" = Izdaje naredjenja svim manjim cinovima
8 "Poslovodja" = Bavi se finansijama i pranjem para
9 " Imperia Group" = Saradjuju sa Policijom i brinu o stanju robe
10 "Imperia BOSS" = Proverava kvalitet robe

Pravila:
-vrijeđanje i ponižavanje drugih članova strogo zabranjeno svi smo jednaki
-zabranjena krađa stvari koje su u vlasništvu porodice
-zabranjena bilo kakva vrsta provociranja ili konflikta
-obavezno poštivanje odluka HCa -obavezno poštivanje pravila grada

Cilj:
-Postati jedna od najjuticajnijih porodica u drzavi
-Imati kontrolu nad sto vise drzavnih kontrola
-uci u top 10 familija u drzavi

LOGO:

OUTFIT FAMILIJE:

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
Uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idite protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 1-7 dana u igri i na discordu

Na GRAND discordu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom