Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
55170
Players nickname
Chiroko Hiroshi
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00 00
Proofs
https://ibb.co/bj2D4GJz

Ilija Shadow

Player
Player
Dobro Vece,Postovani,
Pre sada bi vec rekao duzeg vremena sam dobio bleklistu,ne znam kako to ide ali ja sam prekrsio gp 1.8 odnosno prebacivao sam stvari sa jednog naloga na drugi,meni taj drugi nalog ne treba samo ovaj,ja bih vas zamolio da dobijem unban,slao sam vec dosta puta,stvarno nisam krssio pravila,igrao sam za svoju dusu nikada nisam igrao ni jedan drugi rp,probao sam i zadrzao se maksimalno 10 minuta i napustio,meni stvarno nema nista kao grand,zaljubio sam se u grand,znam da ja vama nista ne znacim ali kao coveku molim vas proverite me nemam kazne mnogo,nista stvarno mi mnogo znaci grand,znaci svaki dan mi padne na pamet,nnisam dete pa da se glupiram,jednostavno volim server i igram ga za svoju dusu,nisam tu da unistavam rp bilo kome,niti sam unistavao zaradjivao sam preko kancelarije i investicija i to je to,sada dok pisem sve mi se vraca i stvarno mi je krivo,molim vas za drugu sansu.Abrahame molim te za drugu sansu mislim da je svi zasluzuju...Hvala prijatan dan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom