By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Okaci ceo pov gde smo ti prvo lepo rekli da odes odatle i da se ne vracas da te ne bi hapsili i gde smo ti uredno brojali.
a sto bi iso kad tamo imam zadatk i tamo mi je auto? hteo si da idem 3km peske jeli?Okacio ceo pov gde smo ti prvo lepo rekli da odes odatle i da se ne vracas da te ne bi hapsili
nisam snimao mic ako za to kazete al jasno se vidi sta se desavaTrenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molim vas ispravite naslov žalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDE
Imate rok 15 sati.
format zalbe je poput pravila na koji se kaci na forum, naslov je problem ovde — potrebno je napisati koje pravilo smatras da je prekrseno i onda id igraca za kog smatras da je to prekrsio mada nije bitno ako nisi snimio pov sa mikrofonom posto u tom slucaju pov nije validan i ne racuna se kao dokaznisam snimao mic ako za to kazete al jasno se vidi sta se desava
Нписи овако само ово долеполицајци ме изрокали
ne da mi da editujem to ne znam zasto ako mozes da mi pomognes bilo kako bio bi zahvalanНписи овако само ово доле
GP 6.15 | 76410
Ti bi kacio da imas al nemas tako da mojne da pricasSto bi ja kacio pov kad se on zalio lepo nek pokaze sve gde se cuje da smo ga uredno pustili zato sto je nov i zato sto nije znao da tu ne sme da bude