Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11156
Players nickname
Matke Magluta
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 5, 2022
Time of violation
12:56
Proofs
https://youtu.be/356UiKtaLhQ

R3XI3L

Blocked
Blocked
On puca sa parkinga, to nije GZ. Ti si radio Cop Baiting.

Buzga

Player
Player
kao sto oni na nas pucaju dok punimo gorivo, ne vidim zbog cega se ne bi branili...

Adon

Player
Player
Kidare na aparatima 🤫🤫
eTbigXA.png

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Matke nemoj da si smesan brate.Ako si hteo da kacis sto si pucao po njima?A i situacija nije pocela sa tobom,nego su tvoji poceli da pucaju dok ovi sipaju gorivo.

Adon

Player
Player
kako ti znas kad je pocela situacija LSPD je krenuo prvi da puca cim su vidjeli nekog blizu ammo runa. I zasto bi mi kriminalci pucali na ammo run prije nego su ga napunili?
Matke nemoj da si smesan brate.Ako si hteo da kacis sto si pucao po njima?A i situacija nije pocela sa tobom,nego su tvoji poceli da pucaju dok ovi sipaju gorivo.

Matke Magluta

Player
Player
jasno se vidi da je ammo run u toku i ne znam zasto se sad izvlacite i lupate gluposti kako ste vi sipali gorivo hahahahahah i da smo vas mi pucali dok sipate gorivo, a mi smo ustvari cekali kamioni da se napune i njih da pucamo ne vas, vi ste ti koji pucate i radite RDM svaki put kad se neko priblizi kamionu bez ikakvog upozorenja samo pucate ko da ste u getu

Mike Yagami

Hotter than the summer the winter couldnt chill me
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam ODBITI ovu zalbu.
  • Nedovoljno dokaza.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom