By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lagani self reportSve se vidi i cuje u povu "pusi ga mamu ti"
+MG Prica sa mrtvim telom
Nemo ti meni bato,umesto sto lazes i mene i sebe da nisi rekao sta si reko bolje da si barem rekao izvini brate moja greska na kraju krajeva mozda bi je i povuko al ovako zavlacis sebe dubljeBato ja nedobijam nista a ti sto sebe self reportas za vdm i cr, a na tvom povu se necuje sra sam rekao
druze mozes ti bit njemu advokat to prekosutra ono sto se jasno vidi i cuje je jace od toga sto ti pises u nadi da nece dobit kaznukoji si ti doktor ti si snimio snimak
ocajncki se smijes i gajis neku laznu nadu u sebi ma druze batali molim te sta ce ti ovo u zivotuizvini comeee, hahahahahhah self report
moj toster bolje radi nego tvoj snimakocajncki se smijes i gajis neku laznu nadu u sebi ma druze batali molim te sta ce ti ovo u zivotu
izdesavalo se da si ti samo jedan neodgovoran lik koji ne zna sta ce sa zivotompa ides na moj profili i malo pogledas sta se sve tu izdesavalo
taj toster takodje bolje radi nego tvoj mozakmoj toster bolje radi nego tvoj snimak