Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milica Haze

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Omer
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):21:00-04:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7h
6. Vaš Discord:alexx1312x
7. Vaše ingame ime:Trifke Ray
8. Vaš ID:79450
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim da postanem admin jer volim da doprinosim zajednici i da pomažem drugima. Smatram da uloga administratora nosi veliku odgovornost, ali i priliku da se razvijaju veštine kao što su organizacija, komunikacija i rešavanje problema.Volim red i pravičnost, i trudim se da uvek budem objektivan i smiren u svakoj situaciji. Kao admin, potrudio/la bih se da stvorim prijatno i bezbedno okruženje za sve članove, gde se poštuju pravila i gde se svi osećaju dobrodošlo.Takođe, želim da doprinesem poboljšanju zajednice kroz nove ideje, aktivnosti i dobru saradnju sa ostalim članovima tima.
2. Koje su vaše prednosti?Moje prednosti su to što sam strpljiv, komunikativan i uvijek pokušavam riješiti situacije na miran i pravedan način. Dobro poznajem pravila servera i foruma, te se trudim da ih poštujem i pomognem drugima da ih razumiju. Takođe, volim timski rad i mogu brzo reagovati u situacijama kada je potrebna administrativna intervencija.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Moja slabost je što ponekad previše želim da pomognem i mogu da se opteretim, što me ponekad uspori. Međutim, radim na tome da bolje postavim prioritete i delegiram zadatke kada je to potrebno. Takođe, mogu biti skloniji da previše razmišljam o nečemu pre nego što donesem odluku, ali na tome radim kako bih brže reagovao u situacijama koje to zahtevaju.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Ne posedujem biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom