Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8173
Players nickname
Viktor Travar
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 5, 2022
Time of violation
15:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=TqkMuwgNjx4

Petrich

Player
Player
Nista od materijala nije editovano iz 6 djelova je jer sam svaki put mislio da je to kraj desavanja pa se opet nastavljalo. Ne znam sta da komentarisem za ovu situaciju jer ovo vise stvarno nema smisla. Ovaj 11156 je kao perut postao, kako me bilo gdje vidi zalijepi se za mene kao guba i ne znam koji mu je vise zivota mi. Bilo kad da se pojavim u gradu on mora da dodje i da me troluje ali svaki j***i put i ako je vama sve ovo normalno, ako je ovo RP, ako je ovo nacin na koji treba svi da se ponasamo i da nam pri tom Vi to tolerisete iz nekih meni neznanih razloga onda slobodno zanemarite ovu prijavu!

Idijoti iz regroup-a 06

reedjii

Player
Player
Nista od materijala nije editovano iz 6 djelova je jer sam svaki put mislio da je to kraj desavanja pa se opet nastavljalo. Ne znam sta da komentarisem za ovu situaciju jer ovo vise stvarno nema smisla. Ovaj 11156 je kao perut postao, kako me bilo gdje vidi zalijepi se za mene kao guba i ne znam koji mu je vise zivota mi. Bilo kad da se pojavim u gradu on mora da dodje i da me troluje ali svaki j***i put i ako je vama sve ovo normalno, ako je ovo RP, ako je ovo nacin na koji treba svi da se ponasamo i da nam pri tom Vi to tolerisete iz nekih meni neznanih razloga onda slobodno zanemarite ovu prijavu!

Idijoti iz regroup-a 06
Vredjanje i provociranje na forumu je zabranjeno koliko se ja secam

Dimitrije Magluta

Player
Player
U svakom snimku se kako Mgaju i govore iza ledja u 2 snimku kako je mrtav lezi i govori pazi ledja, mi smo imali RP i IC razlog vas da napadnemo vi ste nas prvo pucali bez upozorenja bato, ovo nije OFFTOPIC COMMENT vec pricam o tome sta se desilo jer sam ja ID 160 gde smo zvali ekipu jer nam nisu ozudeli komunikaciju pa smo javili nepostojecem Regroupu da nam dodju u pomoc gde smo ih izrokali i gde su NOLIFE rule uradili 2 puta za redom i hapsili nase momke. Blagi uzas iskreno zive na Forumu jer gube od najjace porodice u gradu i neznaju da rpaju gde pucaju u lice bez opomene i Mgaju najstrasnije. u Prvom snimku me uzima pod rukom i vuce bez da je ista rekao. Molim vas ajde realno po snimcima se vidi da smo Rpali sa IC razlogom i ja sam dozvao ekipu da me spase od LSPD nije RDM i oni su nas prvi pucali

Last edited:

reedjii

Player
Player

Idijoti iz regroup-a 06
Na tvojem idioti iz regroupa 02 video cuje se da vas 3 clana pd-a prica na discordu, insta warn za pd

Status
Not open for further replies.
Top Bottom