Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77585
Players nickname
NG
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 30, 2025
Time of violation
09:10
Proofs
https://youtu.be/W2Hmo2fian0

Milenko Kabaneiro

Player
Player
ja sam bio bezao iz ng-a nakon sta sam upao slucajno sam lupi kriegera za to se izvinavam blo je slucajno ali ja sapjk onaj nisam postavio na sred kapije.
u povu se vidi kako spajk stoji na sred kapije sto znaci da je blokiran put.
spajk je tamo na onoj beloj lin imal opre nje kod kapije.

Aleks Unscared

Leader
Leader
Apsolutno pokušava nabiti warn 4 dana pre kraja mandata. Molim da igraš pošalje POV od početka kako krade municiju pre radnog vremena NG-a. Takođe svoj sivi automobil je ostavio na kapiji da blokira ulaz, a spajkovi su mu postavljeni kako bi ga mogli savladati i privesti kada pokuša da izađe napolje. Da napomenem da je južna kapija bila prazna (vidi se da pokušava nabiti warn) i da je mogao na nju izaći. Pretpostavljam da je POV isekao jer je svoj prvi auto ostavio na severnoj kapiji i ponovo došao sa iznajmljenim autom ponovo na severnu. Mi imamo pravo postaviti spajkove kada nam je javljeno da će lice 100% izaći na neku od kapija.

Vlada_Sada

STOP KORUPCIJA
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza nemogu da zakljucim ovu zalbu .
Dostavite duzi POV pre ulazak u NG
ROK ZA DOSTAVA 14h

Milenko Kabaneiro

Player
Player
Apsolutno pokušava nabiti warn 4 dana pre kraja mandata. Molim da igraš pošalje POV od početka kako krade municiju pre radnog vremena NG-a. Takođe svoj sivi automobil je ostavio na kapiji da blokira ulaz, a spajkovi su mu postavljeni kako bi ga mogli savladati i privesti kada pokuša da izađe napolje. Da napomenem da je južna kapija bila prazna (vidi se da pokušava nabiti warn) i da je mogao na nju izaći. Pretpostavljam da je POV isekao jer je svoj prvi auto ostavio na severnoj kapiji i ponovo došao sa iznajmljenim autom ponovo na severnu. Mi imamo pravo postaviti spajkove kada nam je javljeno da će lice 100% izaći na neku od kapija.
auto je osto tu jebiga druze nije namerno jeste moj a i sa strane je evo sad cu pov samo da se uploaduje.
A nekacim blokiranje kapije zbog auta nego zbog spajkova na sred puta koji blokiraju kapiju.

kamata06

Player
Player
ovo nije blokiranje kreno sam sklonit a ti si doso nabijat se umene i plus ovde ti treba snimak gde se cujes sta pricas

Vlada_Sada

STOP KORUPCIJA
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

Sta se tice blokiranja kapija u NG , ta auto ne pripadaju NG , moze da ih stavi bilo ko tamo , Ulazak u NG ne sme da vam bude blokiran tacno, ali kad izlazite iz NG ima pravo da vas zaustavi po svaku cenu cak i da postavi spike

ID 77585 ce dobiti kaznu Generalno Pravilo 6.19 + MG

( Spominjanje rjeci kako "P**RSKI i slicno je zabranjeno + pricate IC stvari u OOC chat)

ID 28286 ce dobiti kaznu za MG
( Pricali ste u NON-RP chat IC stvari , i isto tako ste odgovorili na NON-rp chat u RP chat)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom