Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
MILE PUSKKA
Suspect ID
1
Date of violation
Oct 31, 2025
Time of violation
15:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Il1PEWI-hdE

Aleks Unscared

Leader
Leader
Njemu je izbrojano vise puta. Udarac koji je dobio autom bio je slucajan (pri kocenju). Ukoliko treba POV dostavicu. Kod njega se brojanje ne cuje najverovatnije zbog njegovog kruga.

zli

Player
Player
Šta to znači slučajno slučajno si prekršio pravilo sad slučajno odgovaraj za njega ukoliko te ne kazne ja ću početi isto gaziti ljude i ubijati na isti način kako je meni učinjeno.

zli

Player
Player
I da se razumijemo nije bilo slučajno jer je on nesposoban mene uhvatiti ili ubiti na koji drugi način osim da me zgazi i ubije.

Daki1729

Player
Player
Tacno se vidi da gazenje nije namjerno, ti si uso u krivinu on za tobom. Krenuo si da trcis pravo u njegovom smjeru tako da on nije mogao da te izbjegne. Takodje ja jos nisam vidjeo auta koji moze odma da zakoci.

zli

Player
Player
Ma prićajte vi šta hoćete sve se vidi a i to što ste vi nesposobni uhvatiti jednog čovjeka koji vozi kamion koji se nemože kretati uopće
nego morate kršiti pravila da bi to napravili govori sve o vama jadno i sramotno za vas to je sve što ću vam reći.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom