Poštovani administratori, Želim da podnesem žalbu na odluku kojom sam dobio zabranu igranja (ban), a zatim i blacklist na oba moja naloga – ID 37181 (main) i ID 82002 (twink). Naime, prilikom prihvatanja prijave za admina, saglasio sam se sa proverom mog Discord naloga. Tokom te provere ustanovljeno je da posedujem Discord server pod nazivom "Shax". Želim naglasiti da nisam bio svestan da je taj server označen kao ilegalan, niti sam imao bilo kakvo saznanje o eventualnim zabranjenim aktivnostima koje bi se mogle vezivati za njega. Nakon toga sam, bez prethodne PC provere, dobio ban za “PC Check” dana 22.10.2025. godine. Iako je navedeno da se radi o PC Check banu, ista provera nikada nije izvršena, a ja sam tražio da se ona sprovede kako bih dokazao svoju nevinost i transparentnost. Kako sam veliki zaljubljenik u vaš projekat i iskreno uživam u igri, odlučio sam da nastavim igranje na svom twink nalogu (ID 82002). Međutim, ubrzo nakon toga, taj i main eacun bivsju nalog blacklistovani, što mi nije jasno jer nisam dobio priliku da dokažem svoju nevinost. Već sam ranije podnosio žalbu u vezi PC check-a i u njoj detaljno objasnio da nisam imao pojma da je pomenuti server ilegalan, te da bih rado pristao na potpunu proveru sistema kako bi se to i dokazalo. Uprkos tome, odluka je ostala nepromenjena, a razlozi nisu dodatno objašnjeni. Zbog svega navedenog, molim administraciju da razmotri moju žalbu još jednom i omogući mi: Da se sprovede PC check kako bih dokazao da nisam imao nikakve ilegalne fajlove ili aktivnosti. Ili, ukoliko to nije moguće, da dobijem detaljno obrazloženje odluke o banu i blacklisti, kako bih razumeo u čemu je tačno problem. Iskreno se nadam da ćete razmotriti moj slučaj sa razumevanjem i omogućiti mi da ponovo budem deo vašeg projekta koji izuzetno cenim.