Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande | Aleksa Borge

Aleksa Borge

EMS on top
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: a.borge
6. Vaše ingame ime: Aleksa Borge
7. Vaš ID: 29270

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Vizija

- Marabunta grande je najprepoznatljiviji gang u Los Santosu, i uvek je bio poznat po svom ljudstvu i snazi same organizacije, ja kao njen bivši kurator i kao osoba koja je jedino u toj ogranizaciji bila od svim Crime orzanizacija, logično je da želim uspeh same organizacije i da budem njen lider.

2.2. Iskustvo u vođenju

- Imam solidno iskustvo u Crime-u, samim tim sam i bio kurator istih, i smatram da imam dovoljno znanje i iskustvo da vodim jednu ovakvu organizaciju. Znam kako organizovati ljude, motivisati i preneti znanje na nove članove.

2.3. Želja za uspehom

- Iako obožavam da budem admin, smatram da moja RP priča i dalje nije završena, kada bih postao lider Marabunte postao bih jedan korak bliži ka ispunjavanju svog RP cilja. Želim da organizacija velika kao Marabunta bude opet najjača u Crime, da bude jača od State-a opet.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1. RolePlay

- Današnji Roleplay u crime organizacijama se svodi na talačke, malo pucanja i to je to, nema one želje i volje da se ide i šaraju grafiti, radi na osvajanju teritorija, robanju igrača... Da bi RP bio bolji, treba da se motivišu članovi sa bonusima, unapredjenjima, i da ih stavljamo u uloge gde bi sami vodili akcije, da se oprobaju i da vide kako je to. Članovi treba da osećaju da su deo ozbiljne i aktivne organizacije, ali i da uživaju u tome što rade. Samo tako Marabunta može izgledati kao prava porodica i imati svoj prepoznatljiv stil. Ne pamtim kad je neka Crime organizacija bila aktivna, osim ako FIB dobije disband... Zato želim da napravim najjači gang u gradu koji će da odzvanja od plave boje!

3.2. Saradnja sa ostalim Crime organizacijama

- Kao što se i State drži zajedno, želim da ujedinim Crime da se mi svi držimo zajedno, da ne pucamo jedni na druge, da se ne robamo međusobno, već da svi zajedno pravimo akcije, koliko god je to moguće, i da pokažemo State-u da i mi vladamo ovim gradom!

Hvala na čitanju i srećno svim kandidatima! 💙

Top Bottom