Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Djordje kamatovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

djordje kamata

Player
Player
1. Vaše ime IRL djordje
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu od 2h-5h
5. Vaš Discord djordje513
6. Vaše ingame ime Djordje kamatovic
7. Vaš ID69011

Dodatne informacije

1. Lider za.....Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Iskustvo i znanje

Već duži period sam aktivan na ovom projektu i imam bogato iskustvo u Crime-u. Bio sam deo više kriminalnih organizacija, radio kao High Command . To mi je omogućilo da naučim kako se vode akcije, održava disciplina i stvara jaka i aktivna ekipa. Znam kako organizovati ljude, motivisati ih i preneti znanje na nove članove. Imam već spreman stabilan i sposoban Turf tim koji je spreman da vodi borbu za našu teritoriju.

2.2 Vizija i cilj

Marabunta je jedan od najprepoznatljivijih gangova u gradu — po ljudstvu, organizaciji i upečatljivoj plavoj boji. Moja vizija je da vratim taj stari sjaj! Ne želim da se sve svede samo na turfove i talačke, već da uvedemo svakodnevne akcije, osvajanje teritorija, graffitije, organizovana okupljanja, RP interakcije sa drugim bandama i snažan ulični identitet. Želim da Marabunta ponovo bude najjača Crime organizacija, da se zna ko vlada ulicama, da zazvoni ceo grad u plavoj boji!

2.3 Liderske sposobnosti

Kao lider znam kada treba da budem ozbiljan i autoritativan, a kada da stvorim atmosferu i zabavu. Uvek saslušam svoje ljude, poštujem timski rad i cenim svakog člana — jer banda je jaka onoliko koliko je jak njen najmlađi član. Trudiću se da novim igračima pružim RP edukaciju i podršku kako bi napredovali. Moja želja je da Marabunta funkcioniše kao prava porodica u kojoj svako ima ulogu, prostor za napredak i razlog da bude aktivan.

3. Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Aktivnost i kvalitetan RP

RP ne sme da se svodi samo na pucanje i talačke. Želim svakodnevne akcije, realne RP situacije, smislen razvoj priče i snažan ghetto identitet. Motivisaću članove kroz bonuse, rank unapređenja, poveravanje vođenja akcija i organizovanih događaja. Svi treba da osećaju da doprinose i da uživaju u onome što rade.

3.2 Saradnja sa ostalim Crime organizacijama

Planiram da održavam korektne odnose sa ostalim bandama koliko god je moguće — zajedničke akcije, pljačke, GS i 24/7. Ako se State drži zajedno, zašto ne bi i Crime? Zajedničkim snagama pokazujemo da i mi vladamo gradom.

3.3 Pravila, disciplina i kvalitet članova

Članovi moraju poznavati server pravila, minimalna starost IC i OOC će se poštovati i svako ko krši disciplinu neće imati mesto u organizaciji. Samo tako se čuva ugled i stabilnost bande.

Cinovi— Marabunta Grande
(1) Suspended
(2) Under Investigation
(3) Ghetto Boy
(4) Little Guy
(5) Grafitti Team
(6) Grafitti Team Senior
(7) Ghetto Shooter
(8) Grafitti Team Leader
(9) Turfer
(10) Big Guy
(11) El Patron
(12) Underboss
(13) Boss

Zaključak

Marabunta Grande je porodica.
Želim da je vratim tamo gde pripada — na vrh Crime-a.
Snaga, disciplina, akcija i prepoznatljiva plava boja — to je Marabunta!

Hvala na čitanju i srećno svim ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom