Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80943
Players nickname
Murf_Aventus
Administrators nickname
Aldin
Date
Nov 3, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1166347/

Murfela

Player
Player
Postovanje, prvi put kad kacim aplikaciju 25septembra ove godine de mi je odbijeno iz razloga zato sto imam nedovoljno iskustva Rejected - Admin aplikacija | Murf Aventuss zatim posle nepunih mesec dana kacim aplikaciju gde sam mislio da sam skupio dovoljno iskustva 11oktobra Rejected - Admin Aplikacija | Murf Aventuss ali zapravo nisam i bilo je izricito moranje da sacekam 30dana, Rejected - Admin aplikacija I Murf Aventuss i dolazimo do zadnjeg 24 oktobra nakon prolaska od 30dana nakon dovoljnog skupljenog iskustva nakon mojih protracenih dana na ucenje pravila i slicno kako bi usao u admine nakon bez iti jednog razloga (ingame kazne / ili da nemam nedovoljno iskustva) Takodje prosao sam PC CHECK kod denisa sa mog twink naloga sa koga i zelim uci u admine ali eto admin me je drzao na razmatranju cak vise od NEDELJU DANA i na kraju mi napise, trenutno ne trazimo kandidate sa ovakvim specifikacijama. Mislim da nije stvarno uredu jer jos kad sam postavio aplikaciju i kada sam bio na razmatranju svi sem mene su bili pozvani gde su neki i usli u admine na sta mi je Niko rekao da sacekam odgovor. I takodje drugi krug je bio sada gde su opet svi pozvani na ispitivanje sem mene bez ikakvog razloga. (Cekao sam vise od 7 dana za odgovor dok su drugi cekali mnogo mnogo manje), zelim adekvatan odgovor na ovakvo ponasanje ili da li sam ja mozda omrzen od strane administracije ili slicno posto nisam cuo da toga ima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom