Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Mrabunta Grande | Murf Aventuss

Rejected
Status
Not open for further replies.

Murfela

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime
IRL Milos
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona
GMT+1
4. Prosjek online po danu 8-9h
5. Vaš Discord murfelas
6. Vaše ingame ime Murf Aventuss
7. Vaš ID 80943

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- (Zelim biti Leader) jer do sada nisam imao prilike da se oprobam u ovakvom odgovornom postupku a to je taj da postanem leader. Smatram da bih mogao to da izvedem kao i da bih bio dovoljno odgovoran za tako nesto.

- (Zelim poraviti Role-Play) jer mislim da trenutno sto se tice Crime-a i nema dovoljno Role-Playa sto se ponekad i vidi jer obicno prethodni leaderi koje sam imao iskustva upoznati ih i upoznati se sa njihovim radom, fokusiraju se na turf sezonu a ne na sam Role-Play.

- (Zelim/o biti najbolja Crime Organizacija do sada) Zelim se zaista truditi za svoju organizaciju i ne bih nikada dopustio da mi organizacija propadne kao sto sam imao i prilike da vidim kako se organizacije to propadaju (neaktivnoscu / totalno zapostavljanje organizacije) ja sam tu da napravimo jaku stvar koja bi ostala svima u pamcenju i zelim da pokazem dominaciju sto se tice aktivnosti.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kljucna stvar je ta da se pravila postuju, kod mene nece biti takvih propusta ili nesto slicno. (primer: Neko je napravio prekrsaj pravila u organizaciji. moj postupak: ispitivanje slucaja da vidim gde je moj covek pogresio zatim objasnjavanja problema ili ukoliko je nesto prekrseno namerno automatski kick, takodje ukoliko jednom objasnim sta ne sme da se radi a to neko opet ponovi bice kaznjeno kickom/black listom iz organizacije) posle ovoga moje misljenje je da nece biti ikakvog krsenja pravila jer ce svako imati svoju sansu da se dokaze koliko zna i sta moze.

Hvala na čitanju moje prijave i puno sreće ostalim kandidatima. — Murf Aventuss

Status
Not open for further replies.
Top Bottom