Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mikaly West

UbišeMiMclarena
Player
1. Vaše ime IRL: Daris
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: daka02386
6. Vaše ingame ime: Mikaly Hazee
7. Vaš ID: 59674

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Marabunta Grande mi je jedna od najinteresantnijih organizacija zbog svog porekla i stila. banda sa cvrstom hijerarhijom, postovanjem i ulicnim kodeksom. Zelim da ozivim taj duh na serveru i donesem autentican RP sa kombinacijom discipline i kreativnosti. Smatram da imam iskustvo, ozbiljnost i timski duh potreban da vodim organizaciju. Znam kako da motivisem ljude, odrzavam red i RP kvalitet. Moj cilj nije samo “farmanje” nego pravi ulicni roleplay koji ce obogatiti zajednicu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Planiram da poboljsam roleplay u organizaciji kroz strozu RP strukturu i jasne uloge clanova. Svaki clan ce imati svoju pricu, rang i odgovornost. Organizovacu redovne RP sastanke, treninge i zajednicke dogadjaje koji ce clanovima pomoci da razvijaju likove i veze unutar organizacije. Takodje, uvescu pravilo da se svaka akcija odradi uz kvalitetan RP dijalog, a ne samo kroz pucnjavu.

Mikaly West

UbišeMiMclarena
Player
Rankovi:
1. Suspend
2. Recluta
3. Aprendiz
4. Operativo
5. Operativo Senior
6. Supervizor
7. Coordinador
8. Oficial