By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ima pravo da te legitimise,pogotovo kad si na njegovoj teritoriji,nisi ga poslusao i nisi mu dao pasos preostalo ti je samo da places po forumu,jer ne znas IC razgovarati.Sve u povu bez ikakvog RP razloga covek prilazi pocinje me terat onda postavlja zahteve i na kraju hapsi
Nije mi trazio pasos meni nesta pricas a ni ne cujes kako treba glupaneIma pravo da te legitimise,pogotovo kad si na njegovoj teritoriji,nisi ga poslusao i nisi mu dao pasos preostalo ti je samo da places po forumu,jer ne znas IC razgovarati.
Koji ti je bio RP povod da uopste pridjes da me teras sa drzavnog poseda a potom da zahtevas da skidam masku evo daj neki RP razlogLice je pitano 4 puta da skine masku te je odbilo da to uradi.
Menjaj dilera pod hitno!Nije mi trazio pasos meni nesta pricas a ni ne cujes kako treba glupane
Brate sve nekako al ti likovi poput tebe koji su banovani sa projekta ili im je zivot sranje pa moraju da dolaze na forumu da napadaju druge su mi najjaciMenjaj dilera pod hitno!
Ne znam ko trenutno lije suze po monitoru zbog hapsenja,a kazna nece potrajati jos dugo ne briniBrate sve nekako al ti likovi poput tebe koji su banovani sa projekta ili im je zivot sranje pa moraju da dolaze na forumu da napadaju druge su mi najjaci
Legalno izdan i validan zahtjev jer prvi korak legitimisanja je skidanje maske tvoje odbijanje te dovelo do zatvora gdje lijes suze zato sto si uhapsen zbog odbijanja suradnje sa sluzbenim licemNije mi trazio pasos meni nesta pricas a ni ne cujes kako treba glupan
Meni ne treba razlog inace da te legitimisem na mom teritoriju al eto onako volim da znam sa kim pricam inaceKoji ti je bio RP povod da uopste pridjes da me teras sa drzavnog poseda a potom da zahtevas da skidam masku evo daj neki RP razlog
Lijepo ti covjek reko al bih dodao da bih pc prodo struju ugasio i otiso zivit nomadskim nacinom zivotaBato, da sam ja ovo okacio samo bi izbriso igricu i izgasio PC