Informacije:
1. Vaše ime IRL: Slobodan
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online: 6-12 h
5. Vaš Discord: ideeegaaas
6. Vaše ingame ime: Scott Kevin
7. Vaš ID: 23146
Tokom vremena sta sam proveo u LSPD-u, dao sam sve od sebe da osiguram da organizacija funckionise uredno i profesionaln
d najboljih sam ucio za primer uzimam Ajs Alcapone, Biba Kristal,Ajdin Luxury,Nemanja Zajcev, Vidoje Kalasnjikov.. Od njih sam naucio osobine dobrog lidera,i to je: odgovornost, organizovanost i odlucnost. Verujem u svoj tim i u to da zajedno mozemo da izgradimo jaku strukturu i vratimo LSPD na nivo za koji je sposoban i po kome treba da bude poznat.
Oduvek sam bio posvecen drzavnim organizacijama i uzivao sam u radu unutar njih. Uvek sam trudio da doprinesem svojim znanjem i iskustvom,kao i da odrzavam dobru saradnju izmedu svih drzavnih sluzbi. Cilj mi je da LSPD, kroz profesionalnost i saradnju sa drugim organima, ucinimo grad bezbednim i prijatnim mestom za sve gradane.Smatram da lider mora da bude primer ostalima, osoba koja gradi tim i daje im motivaciju da napreduju. Moja zelja je da LSPD bude organizacija u kojoj se svaki clan oseca korisno,postovano i deo sistema koji funkcionise savrseno u svakom trenutku.
Verujem da uspeh LSPD-a zavisi od cvrste strukture, komunikacije i profesionalnosti. Moj cilj je da stvorim okruzenje u kojem ce se svaki sluzbenik razvijati kroz RP, obuke i akcije koje imaju smisla i svrhu. Zelim da LSPD ponovo bude simbol discipline, ozbiljnosti i postovanje u drzavi , organizacija u kojoj gradani imaju poverenje, a clanove ponos sto nose ta znacka. Veliku paznju cu posvetiti i motivaciji clanove, jer samo zadovoljan i aktivan tim moze da odrzi LSPD na visokom nivou. Zelim da svako od Milicajac do Zamjenika Nacelnika., zna da njegov trud ima vrednost i da doprinosi nesto u organizaciju.
Planiram da uvedem sistem RP evaluacija gde ce se redovno proveravati ponasanje, komunikacija i nacin ophodenja svakog clana tokom situacija. Svaki clan ce dobiti povratnu informaciju, kako bi znao na cemu treba da radi. Na taj nacin podizemo ukupni kvalitet RP-a i ucimo sluzbenike da budu realisticni, profesionalni i odgovorni u svakom trenutku. Pored toga bice organizovani interni treninzi, koje ce voditi iskusniji clanove ili HC, Sluzbenici koji budu pokazivali visoku disciplinu i kvalitetatan rad bice nagradivani pohvalam,preporukama za unapredjenje ili specijalnim zadacima, dok ce oni sa slabijim rad ce dobiti priliku da kroz obuke napredjuju. Cilj je da svaki clan LSPD-a razume svoju ulogu, zna kako da se ponasa u RP okruzenju i da svojim primerom doprinosi ozbiljnosti i ugledu organizacije.
Cilj je da HC dinamika bude prisutna u svim delovima grada, jasni standardi za patrole i inspekcije. To je ukljucuje redovne provere prodavnica, unapredjenje rutinske patrole i brz odgovor na pozive gradjana. Na ovaj nacin LSPD postaje pouzdan i vidjliv stub. Pored toga, planiram da uvedem sistem za izvestaja sa terena, gde ce svaka jedinica po zavrsetku smene kratko prijaviti sta je obavljeno, da bi odrzao pregled aktivnosti i disciplina unutar organizacije.
1) Saradnja sa FIB-om, zajednicke istrage i tajne operacije.
Uvescu formalne kanale saradnje sa FIB-om: zajednicke istrage, razmena informacija i koordinisane akcije protiv organizovanog kriminala. Posebno bih organizovao tajne operacije i prikrivene timove koji bi radili na prikupljanju dokaza i koordinaciji hapsenja velikih kriminalca, isto tako bi pomogli oko Racije, Case File Managment.. Sta dosta sam proveo u FIB i znam kako ide procedura oko tome sa LSPD saradnja.
2) Podrska EMS-u, kordinacija regrutacije i zastite osoblja.
Saradnja sa EMS-om bi ukljucivala pomoc LSPD-a pri proverama kandidata tokom javnih regrutacija ( RP procedura za provere ) i koordinisane odgovore na incidente prijave u bolnica. Takodje planiram formiranje prikrivenih jedinica koja ce, po potrebi obezbedivati medicinsko osoblje i stititi ih u situacijama kada se RP konflikti premesti u zdravstvene objekte.
3) Zajednicki planovi sa NG, odbrana i koordinacija pri napadima.
S obzirom na rizik od napada na NG ili druga drzavne objekte, LSPD bi razvijao zajednicke planove sa NG, FIB-om i ostalim relevantnim organizacijama. To podrazumeva redovne vezbe, unapred definisane procedure i koordinisane odgovore kako bi odbrana bila efikasna i ubedljiva u RP smislu.
4) SAHP, Partnerstvo kroz profesionalni saradnju.
Cilj mi je da stvorim jak odnos proveranja izmedju LSPD-a i SAHP-a. Planiram uvodenje zajednickih patrola, obuka i RP simulacija potera kako bismo pomogli jedni na drugi u hitnim situacijama i timsku koordinaciju kad treba najvise. Na taj nacin obe organizacije bi delovale kao jedan sistem bezbednosti, a clanovi bi imali priliku da uce jedni od drugih i razvijaju medjusobno postavanje i timski duh oko svi clanova.
5)GOV, Koordinacija i podrska zakonitim inicijativama.
Planiram da LSPD aktivno saradjuje sa GOV-om u regulisanju oruzja i dozvola,pruznju podrske zakonitim inicijativama kao i u zajednickim akcijama nadzora i inspekcija kako bi RP u gradu bio kvalitetan.
[30] - Commissioner of Police
[29] - Deputy Commissioner | HC
[28] - Police Director | HC
[27] - Chief of Staff | HC
[26] - Department Head | HC
[25] - Deputy Department Head | HC
[24] - Commander
[23] - Internal Affairs Officer
[22] - Head of Traffic Division
[21] - Supervisor
[20] - Senior Inspector
[19] - Lead Inspector
[18] - Inspector
[17] - Police Training Director
[16] - Traffic Officer
[15] - Traffic Recruit
[14] - S.W.A.T. Sniper
[13] - S.W.A.T. Air Support
[12] - S.W.A.T. Operator
[11] - Senior Police Officer III
[10] - Senior Police Officer II
[9] - Senior Police Officer I
[8] - Police Officer III
[7] - Police Officer II
[6] - Police Officer I
[5] - Junior Officer III
[4] - Junior Officer II
[3] - Junior Officer I
[2] - Suspend 12h
[1] - Suspended 24h
Tim za sprovodjenje zakona u kriticnim situacijama koje ukljucuju pretnju po javnu bezbednosti, clanovi S.W.A.T-a su posebno obuceni za RP scenarije poput talackih, racija, dousnik-a i drugi visokorizicnih intervencija.
2.S.W.A.T Sniper Team:
Pripadnici ovog tima obuceni su za preciznu podrsku iz daljine. Njihova uloga je pruzanje pokrivanje u RP situacijama visoke opasnosti, koordinacija sa S.W.A.T timom i obezbedivanje ciljeva uz minimalan rizik po civile i kolege od svaka organizacija.
3.S.W.A.T Air Support:
Tim koji pruza vazdusnu podrsku tokom RP akcija, nadzor nad velikim dogadjajima, pracenje potera ili koordinacija opet sa talackih operacija sa FIB-om iz vazduha. Njihovo prisustvo omogucava bolje planiranje i reakcija u sloznim RP situacijama.
Opsti kodovi:
10-1 – Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 – Negativno.
10-3 – Prekid razgovora na centrali.
10-4 – Potvrda / Primljeno.
10-5 – Ponovite poslednji prenos.
10-6 – Zanemarite poslednji prenos.
10-7 – Pauza.
10-8 – Povratak sa pauze.
10-9 – Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 – Pucnjava u toku.
10-11 – Pljacka u toku.
10-14 – Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 – Trenutna lokacija?
10-22 – Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 – Hitno potrebna podrška!
10-35 – Ranjen gradjanin.
10-55 – Zaustavljeno vozilo.
10-95 – Prevoz lica do zatvora.
10-99 – Situacija je zavrzena.
Specijalni kodovi:
Kod A – Pad igre.
Kod B – Admin situacija / Pauziran RP.
Hitni statusi:
Kod 1 – Situacija opasna po zivot (odmah reagovati, svetla i sirene).
Kod 2 – Polu-hitni (samo svetla).
Kod 3 – Hitna pomoc (svetla i sirene).
Kod 4 – Situacija pod kontrolom.
Kod 5 – Lice van vozila.
Kod 6 – Sprovodjenje istrage.
Status sluzbenika:
Status 1 – Prijavljivanje na duznost.
Status 2 – Odjavljivanje sa duznosti.
Sa postovanjem,
Scott Kevin.
1. Vaše ime IRL: Slobodan
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online: 6-12 h
5. Vaš Discord: ideeegaaas
6. Vaše ingame ime: Scott Kevin
7. Vaš ID: 23146
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Tokom vremena sta sam proveo u LSPD-u, dao sam sve od sebe da osiguram da organizacija funckionise uredno i profesionaln
2.2
Oduvek sam bio posvecen drzavnim organizacijama i uzivao sam u radu unutar njih. Uvek sam trudio da doprinesem svojim znanjem i iskustvom,kao i da odrzavam dobru saradnju izmedu svih drzavnih sluzbi. Cilj mi je da LSPD, kroz profesionalnost i saradnju sa drugim organima, ucinimo grad bezbednim i prijatnim mestom za sve gradane.Smatram da lider mora da bude primer ostalima, osoba koja gradi tim i daje im motivaciju da napreduju. Moja zelja je da LSPD bude organizacija u kojoj se svaki clan oseca korisno,postovano i deo sistema koji funkcionise savrseno u svakom trenutku.
2.3
Verujem da uspeh LSPD-a zavisi od cvrste strukture, komunikacije i profesionalnosti. Moj cilj je da stvorim okruzenje u kojem ce se svaki sluzbenik razvijati kroz RP, obuke i akcije koje imaju smisla i svrhu. Zelim da LSPD ponovo bude simbol discipline, ozbiljnosti i postovanje u drzavi , organizacija u kojoj gradani imaju poverenje, a clanove ponos sto nose ta znacka. Veliku paznju cu posvetiti i motivaciji clanove, jer samo zadovoljan i aktivan tim moze da odrzi LSPD na visokom nivou. Zelim da svako od Milicajac do Zamjenika Nacelnika., zna da njegov trud ima vrednost i da doprinosi nesto u organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Unapredjenje RP standarda i discipline.
Planiram da uvedem sistem RP evaluacija gde ce se redovno proveravati ponasanje, komunikacija i nacin ophodenja svakog clana tokom situacija. Svaki clan ce dobiti povratnu informaciju, kako bi znao na cemu treba da radi. Na taj nacin podizemo ukupni kvalitet RP-a i ucimo sluzbenike da budu realisticni, profesionalni i odgovorni u svakom trenutku. Pored toga bice organizovani interni treninzi, koje ce voditi iskusniji clanove ili HC, Sluzbenici koji budu pokazivali visoku disciplinu i kvalitetatan rad bice nagradivani pohvalam,preporukama za unapredjenje ili specijalnim zadacima, dok ce oni sa slabijim rad ce dobiti priliku da kroz obuke napredjuju. Cilj je da svaki clan LSPD-a razume svoju ulogu, zna kako da se ponasa u RP okruzenju i da svojim primerom doprinosi ozbiljnosti i ugledu organizacije.
3.2 Sira pokrivenost grada i kvalitet patrola,
Cilj je da HC dinamika bude prisutna u svim delovima grada, jasni standardi za patrole i inspekcije. To je ukljucuje redovne provere prodavnica, unapredjenje rutinske patrole i brz odgovor na pozive gradjana. Na ovaj nacin LSPD postaje pouzdan i vidjliv stub. Pored toga, planiram da uvedem sistem za izvestaja sa terena, gde ce svaka jedinica po zavrsetku smene kratko prijaviti sta je obavljeno, da bi odrzao pregled aktivnosti i disciplina unutar organizacije.
3.3 Saradnja sa drugim organizacijama i civilima
1) Saradnja sa FIB-om, zajednicke istrage i tajne operacije.
Uvescu formalne kanale saradnje sa FIB-om: zajednicke istrage, razmena informacija i koordinisane akcije protiv organizovanog kriminala. Posebno bih organizovao tajne operacije i prikrivene timove koji bi radili na prikupljanju dokaza i koordinaciji hapsenja velikih kriminalca, isto tako bi pomogli oko Racije, Case File Managment.. Sta dosta sam proveo u FIB i znam kako ide procedura oko tome sa LSPD saradnja.
2) Podrska EMS-u, kordinacija regrutacije i zastite osoblja.
Saradnja sa EMS-om bi ukljucivala pomoc LSPD-a pri proverama kandidata tokom javnih regrutacija ( RP procedura za provere ) i koordinisane odgovore na incidente prijave u bolnica. Takodje planiram formiranje prikrivenih jedinica koja ce, po potrebi obezbedivati medicinsko osoblje i stititi ih u situacijama kada se RP konflikti premesti u zdravstvene objekte.
3) Zajednicki planovi sa NG, odbrana i koordinacija pri napadima.
S obzirom na rizik od napada na NG ili druga drzavne objekte, LSPD bi razvijao zajednicke planove sa NG, FIB-om i ostalim relevantnim organizacijama. To podrazumeva redovne vezbe, unapred definisane procedure i koordinisane odgovore kako bi odbrana bila efikasna i ubedljiva u RP smislu.
4) SAHP, Partnerstvo kroz profesionalni saradnju.
Cilj mi je da stvorim jak odnos proveranja izmedju LSPD-a i SAHP-a. Planiram uvodenje zajednickih patrola, obuka i RP simulacija potera kako bismo pomogli jedni na drugi u hitnim situacijama i timsku koordinaciju kad treba najvise. Na taj nacin obe organizacije bi delovale kao jedan sistem bezbednosti, a clanovi bi imali priliku da uce jedni od drugih i razvijaju medjusobno postavanje i timski duh oko svi clanova.
5)GOV, Koordinacija i podrska zakonitim inicijativama.
Planiram da LSPD aktivno saradjuje sa GOV-om u regulisanju oruzja i dozvola,pruznju podrske zakonitim inicijativama kao i u zajednickim akcijama nadzora i inspekcija kako bi RP u gradu bio kvalitetan.
4. Rankovi LSPD & Kodovi:
NAPOMENA : Svaki rank u LSPD-u ima ogranicen broj clanova, tako da hijerarhija bude uravnotezna. Nece biti kao do sada svi budu HC ili visoki cinovi, dok nizi rankovi ostaju prazni. Svaka pozicija, od Police Cadet do Deputy Commisioner bice popunjena kako bi organizacija funkcionisala pravilno i kako bi svako bi dobio sansu za unapredjenje, u svakoji organizaciji ne se koristi svaki cin tako da ja sam napravio vise cinova za da ima vise da se radi.[30] - Commissioner of Police
[29] - Deputy Commissioner | HC
[28] - Police Director | HC
[27] - Chief of Staff | HC
[26] - Department Head | HC
[25] - Deputy Department Head | HC
[24] - Commander
[23] - Internal Affairs Officer
[22] - Head of Traffic Division
[21] - Supervisor
[20] - Senior Inspector
[19] - Lead Inspector
[18] - Inspector
[17] - Police Training Director
[16] - Traffic Officer
[15] - Traffic Recruit
[14] - S.W.A.T. Sniper
[13] - S.W.A.T. Air Support
[12] - S.W.A.T. Operator
[11] - Senior Police Officer III
[10] - Senior Police Officer II
[9] - Senior Police Officer I
[8] - Police Officer III
[7] - Police Officer II
[6] - Police Officer I
[5] - Junior Officer III
[4] - Junior Officer II
[3] - Junior Officer I
[2] - Suspend 12h
[1] - Suspended 24h
4.1) Specijalne jedinice:
1. S.W.A.T:Tim za sprovodjenje zakona u kriticnim situacijama koje ukljucuju pretnju po javnu bezbednosti, clanovi S.W.A.T-a su posebno obuceni za RP scenarije poput talackih, racija, dousnik-a i drugi visokorizicnih intervencija.
2.S.W.A.T Sniper Team:
Pripadnici ovog tima obuceni su za preciznu podrsku iz daljine. Njihova uloga je pruzanje pokrivanje u RP situacijama visoke opasnosti, koordinacija sa S.W.A.T timom i obezbedivanje ciljeva uz minimalan rizik po civile i kolege od svaka organizacija.
3.S.W.A.T Air Support:
Tim koji pruza vazdusnu podrsku tokom RP akcija, nadzor nad velikim dogadjajima, pracenje potera ili koordinacija opet sa talackih operacija sa FIB-om iz vazduha. Njihovo prisustvo omogucava bolje planiranje i reakcija u sloznim RP situacijama.
4.2) Kodovi:
Opsti kodovi:
10-1 – Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 – Negativno.
10-3 – Prekid razgovora na centrali.
10-4 – Potvrda / Primljeno.
10-5 – Ponovite poslednji prenos.
10-6 – Zanemarite poslednji prenos.
10-7 – Pauza.
10-8 – Povratak sa pauze.
10-9 – Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 – Pucnjava u toku.
10-11 – Pljacka u toku.
10-14 – Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 – Trenutna lokacija?
10-22 – Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 – Hitno potrebna podrška!
10-35 – Ranjen gradjanin.
10-55 – Zaustavljeno vozilo.
10-95 – Prevoz lica do zatvora.
10-99 – Situacija je zavrzena.
Specijalni kodovi:
Kod A – Pad igre.
Kod B – Admin situacija / Pauziran RP.
Hitni statusi:
Kod 1 – Situacija opasna po zivot (odmah reagovati, svetla i sirene).
Kod 2 – Polu-hitni (samo svetla).
Kod 3 – Hitna pomoc (svetla i sirene).
Kod 4 – Situacija pod kontrolom.
Kod 5 – Lice van vozila.
Kod 6 – Sprovodjenje istrage.
Status sluzbenika:
Status 1 – Prijavljivanje na duznost.
Status 2 – Odjavljivanje sa duznosti.
Sa postovanjem,
Scott Kevin.