Informacije
1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: ankojr
6. Vaše ingame ime: Anko Delicc
7. Vaš ID: 53043
1. Vaše ime IRL: Andrej
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: ankojr
6. Vaše ingame ime: Anko Delicc
7. Vaš ID: 53043
Dodatne informacije
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 - Zelim biti Lider ove organizacije zbog toga sto sam jako puno vremena od početka moga RolePlay-a proveo u LSPD-u. To mi je bila jako zanimljiva organizacija na nekakave uglove pogleda iz kojih sam gledao tu organizaciju.
2.2 - Za svoju organizaciju imam spreman tim koji imaju dosta iskustva i zelju za kvalitetnim RolePlay-om, koji ce dovest organizaciju do maksimalnog nivoa i pokazati koliko jaka moze biti organizacija LSPD, koliko moze pruziti saradnju drugim organizacijama i biti aktivna u bilo kojem trenutku i vremenu.
2.3 - Smatram da imam dosta iskustva za rad sa ljudima i da bi takodje kroz moj rad sa njima i njih podstakao da budu najbolja verzija sebe, jer LSPD moze biti na najvise nivou samo ako smo svi unutar njega trude da budu najbolji sto mogu.
2.4 - Nikad nisam bio sa strane kriminala, uvek sam bio protiv kriminalom i, uvek cu biti. Dosta vremena sam proveo sprecivat kriminal i, sad mislim da sam dovoljno spreman kako bi mogo vodit Los Santos Police Department i, sprecit citav kriminal u gradu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Inspektori
Posao inspektor-a ce biti za sprovodzenje detaljnih istraga, prikupljanje dokaza i resavanje slozenih situacija. Clanovi ovog sektora su iskusni istrazitelji koji saradzuju sa svim jedinicama kako bi otkrili istinu i priveli pocinioce pravdi.
3.2 Special Weapons and Tactics (S.W.A.T)
Special Weapons and Tactics (S.W.A.T) jedinica je elitni odred zaduzen za najopasnije zadatke poput talacke situacije, pljacke isl...
Njeni clanovi su vrhunski obuceni, koriste specijalnu opremu i deluju brzo precizno i bez greske. Kada situacija izmakne kontroli S.W.A.T preuzima komandu.
3.3 Nacin Obuke
Obuku vode instruktori koji su zaduzeni da svakog clana LSPD-a nauce pravilnom pristupu radu, disciplini i timskoj saradnji. Tokom celog procesa instruktori prate napredak, ispravljaju greske i prenose svoja iskustva iz stvarnih situacija. Svaka vezba se sprovodi pod njihovim nadzorom, a cilj je da kandidat stekne sigurnost, preciznost i samopouzdanje u svakoj akciji.
3.4 Saradnja sa ostalim organizacijama
Saradnja sa LifeInvader (LI)
Objavljivacemo najmanje jedan video sedmicno o radu LSPD-a u saradnji s LifeInvaderom i obavestavati ih o aktivnim situacijama radi boljeg informisanja gradzana.
Objavljivacemo najmanje jedan video sedmicno o radu LSPD-a u saradnji s LifeInvaderom i obavestavati ih o aktivnim situacijama radi boljeg informisanja gradzana.
Saradnja sa National Guard (NG)
- Jednom nedeljno, u saradnji sa Nacionalnom Gardom, nasi pripadnici ucestvuju u zajednickim vezbama i terenskim zadacima kako bi unapredili takticke vestine, rukovanje oruzjem i koordinaciju u slozenim situacijama.
Saradnja sa Emergency Medical Service (EMS)
- U dogovoru sa EMS sektorom, organizuju se psiholoske i edukativne seanse u stanici LSPD. Cilj je pruzanje podrske pripadnicima, smanjenje stresa i ocuvanje mentalnog zdravlja tokom svakodnevnog rada.
Saradnja sa San Andreas Highway Patrol (SAHP)
- Saradnja sa SAHP-om ukljucuje operativne zadatke i vebe iz oblasti saobracaja, cime se poboljsava sigurnost na putevima i efikasnost u sprovodzenju zakona.
Saradnja sa Government (GOV)
Novi pripadnici LSPD-a cesto prave manje greske zbog nedovoljnog poznavanja zakona. Zato ce LSPD u saradnji s Vladom organizovati edukacije kako bi se poboljsalo znanje clanova i smanjili propusti tokom privodzenja i hapsenja.
Saradnja sa Federal Investigation Bureau (FIB)
- U saradnji sa FIB-om, planiraju se zajednicke operacije i obuke u borbi protiv organizovanog kriminala i visokorizicnih situacija. Ove aktivnosti omogucavaju razmenu informacija, koordinaciju i razvoj taktika za efikasno resavanje slozenih slucajeva.
3.5 Sektor Direktor policije
- Direktor Policije nadgleda rad Inspektora i S.W.A.T jedinica, prati njihove operativne aktivnosti i obezbedzuje da sve procedure budu pravilno sprovedene, takodze koordinira obuke, vezbe i saradnju sa drugim sektorima kako bi jedinice radile efikasno i profesionalno.
3.6 Kritetium za pridruzivanje LSPD-u.
- Minimalno 13 godina OOC.
- Minimalno 7 godina IC
- Postovanje High Commande
- Postovanje i osnovno znanje pravila grada.
- Posedovanje dozvolu za oruzje.
- Postovanje svakog clana u organizaciji.
Rankovi:
HIGH COMMAND
30. Nacelnik Policije
29. Zamenik Nacelnika
28. Tigri
27. Assistent Nacelnika
26. Direktor Policije
25. Komandir Stanice
24. Vodja Patrole
HIGH STAFF
23. Komandant S.W.A.T
22. Glavni Inspektor
21. Zamenik Komandata S.W.A.T
20. Zamenik Glavnog Inspektora
19. Instruktor
18. SWAT snajper team
17. Visi Inspektor
STRUKTURA
16. SWAT OffRoad team
15. Inspektor
14. SWAT Operativac
13. Mladji Inspektor
12. Sekletarica Nacelnika
11. Supervizor
10. Radarska Patrola
9. Stariji Policajac
8. Policajac
7. Mladji Policajac
6. Policajac na obuci
5. Komunalni Policajac
4. Suspend 24h
3. Suspend 12h
2. Odsutvo
1. Tek Ubacen
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-21: Stanje