By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bezruki krokodilu ne ubacuj citere u fam molim tedecko iz cista mira izlazi iz auta i tejza me.Svaka cast ko sve radi u fibu.
Gde si banovaniAla se gubi ovaj debeli Paca vice
To sto ti ubacujes neke reduxe i menjas izgled maske tvoj problem, pucnjava je bila pre toga, promenis outfit jer ako ne promenis imam ja jos uvek uslova da te hapsim.ovo nije medicinska maska.Ovo je Covid-19 Maska koja je dozvoljena da se nosi za tvoju informaciju.Nauci pravila pa onda udji u FIB
![]()
Izgled inventory ne, izgled odece da.Redux ne moze da promjeni izgled inventory-a.A drugo puknes 10 GC i imas masku kao ja
oces pov kako izlazim iz bolnice![]()
66775 ti je poslao skrin inventara na kojem se jasno vidi da nije medecinska maska, već je covid- 19 maska koja se dobija u vatra i voda casu...Izgled inventory ne, izgled odece da.
Admin koji resava zalbu ce odluciti, zacepi usta i cekaj.da to je moja covid 19 maska.Tu ne mozes da skines ni sa pajserom
U sto sam najebao u sto najebotina, tisina klempavihahahahahha kako si ga najebao znas i sam.Sam si sebe zajebao.