Doticni je jako toksican prema drugim igracima i navikao je svima prijetiti u dm i proci nekaznjeno. Nabiva warnove drugim organizacijama i mnogo krsi pravila, zahtjevam da se doticnog banuje jer ovakvim ljudima nije mjesto na ovom serveru.
Zalbe na 2013:
Mislim stavrno da je ovo i vise nego previse za jednog igraca, unistava rp drugim igracima sa svojim krsenjem pravila!
ZAHTJEVAM DA SVAKI OFFTOPIC BUDE KAZNJEN!
Zalbe na 2013:
Approved - MK+P.Dog. 1.2 | 2013
ovaj ocito ne zna da ne smije ubijati prije eventa i jos me diovrsio
gta5grand.com
Approved - Fail RP, CR, PG | 2013
Isao sam se ispricati policajcu ali on se namjerno zaletio u moj motor da me zgazi i baci s motora te me hapsi s sacmaricom dok skakuce bez ikakvog rpa.
gta5grand.com
Approved - FearRP I 2013
Sve u pov. Kerina vadi tejzer dok ja njega pucam sa revolverom jos me ubija dok sam na podu i vezuje me.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | ID 2013
Dere mi se i nakon sto me ubija pocinje da me psuje vidi se u POV-u.
gta5grand.com
Approved - MG | ID 2013
Vidi se u POV-u da pisi u IC chat dok je mrtav i zove svoje na tacnu lokaciju da dodju da ga spase.
gta5grand.com
Approved - vredjanje preko foruma I 2013
lik nam je malo ljut evo dokaz za id upitanju je djordje bakmaz i link od zalbe gde je napisao Pending review - Vredjanje projekta I 45003 nalazi se na 4 strani
gta5grand.com
Approved - MG I 2013
covjek me navuko preko diskorda da me privede za drogu. Pitao sam admina dal to sme i reko je, nakon konzultacije sa drugima da NE SMIJE. I da se smije, opet je pito dal sam ing (in game) sta je OOC.
gta5grand.com
Approved - I.P 6 I ID 2013
Lice dolazi do mene i moga prijatelja i potom promoviše stranku od Stefana Micevica (OZR). Time je prekrseno izborno pravilo 6.
gta5grand.com
Approved - MK| 705 2013
Sve se vidi i cuje u klipu, pricam sa drugarom kod mene.. Prijavio sam pandura ubio me ispred stanice ima zalba ispod da se pogleda lagano.. Stizem iz bolnice i tacno znam ljigavci sta ce da urade spremaju sa da mi dignu kola koja pravilno stoje na parking, da mi nanesu stetu.. stoji p1 i...
gta5grand.com
Approved - FailRp | 2013
Lik LSPD ja ga video radi s dezert skarf i macevi na ledja zaplenu sto ne da nema smisla nego ko je taj sto ga nije blacklistovo iz PD-a do sad.. Drugo dobronamerno sam mu priso da mu kazem da ne moz radi u to delo, a on kao clan LSPD-a odgovor, sisaj bre kurac x3... Trece lik ne vadi tazer, ne...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15, PG, MercyKill | ID 16157 i ID 2013
ID16157 krši pravilo G.P. 6.15 i radi PG, ID 2013 krši PG i radi MercyKill
gta5grand.com
Mislim stavrno da je ovo i vise nego previse za jednog igraca, unistava rp drugim igracima sa svojim krsenjem pravila!
ZAHTJEVAM DA SVAKI OFFTOPIC BUDE KAZNJEN!