Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

LamboRambo0_0

Player
Player
Ime: Leon Gzubic
Osobna iskaznica: 74301
Pol: Muški
Starost: 20 (uskoro 21)
Rasa: Bijela
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Zagreb
Otac: Muhamed Kamen
Majka: Ema Kresina
Težina: 91 kg
Visina: 187 cm
Boja očiju: Crna
Boja kose: Crna
Tetovaže: Tetovaže po nogama
Prednosti: uporan, samodiscipliniran, pouzdan, samokontroliran, fizički spreman
Slabosti: tvrdoglav, ponekad hladan u komunikaciji, perfekcionist

Zivotna Prica : 200+ reci

Ime i prezime: Leon Gzubić
ID: 74301
Mjesto rođenja: Zagreb
Datum rođenja: 7. prosinca 2000.
Nacionalnost: Hrvat
Zanimanje: Kickboxing trener / sportaš

Biografija:
Rođen sam 7. prosinca 2000. u Zagrebu, u običnoj radničkoj obitelji. Od malih nogu sam naučio da se ništa ne dobiva besplatno. Majka je radila kao trgovkinja, a otac kao vozač kamiona — često ga nije bilo doma po nekoliko dana. Nisam imao loše djetinjstvo, ali nisam imao ni puno.

Još u osnovnoj školi počeo sam trenirati kickboxing. Trener me primijetio jer sam bio tvrdoglav, uporan i nikad nisam odustajao. Sport mi je postao način da se nosim s frustracijama i viškom energije.

Kasnije sam upao u loše društvo. Kvart, ulice i ego vode te u situacije gdje misliš da se moraš dokazivati. Pridružio sam se ekipi koja je živjela brzo i bez razmišljanja o posljedicama. Tamo sam naučio kako se snalaziti u napetim i opasnim situacijama — kako razmišljati pod pritiskom, kako se kretati tiho, brzo i precizno, te kako baratati oružjem. Neki bi rekli da sam tada znao “robati i pucati”, ali istina je da sam zapravo učio hladnokrvnost, fokus i kontrolu.

S vremenom sam shvatio da taj put nema budućnosti. Vidio sam kako ljudi oko mene nestaju — zatvori, ovisnosti, groblja. Nisam htio biti dio toga kraja. Skinuo sam tetovaže s lica, zatvorio vrata takvom životu i počeo se graditi iznova.

Te vještine nisam bacio. Preusmjerio sam ih. Ono što sam nekad koristio na ulici, danas koristim u organizaciji — u timskom radu, zaštiti, taktičkim situacijama, preciznosti i odvažnosti kada drugi izgube mir.

Danas sam osoba koja cijeni rad, disciplinu i poštenje. Ne pričam puno, ali ono što kažem — to i napravim. Moja prošlost me nije slomila. Napravila me jačim.
Sada biram biti bolji.

• Leon može dići ljude koristeći medicinsku opremu, pretraživati ih, pokupiti oružje s tla, uzeti robu ili izvesti pljačku ako ima revolver u rukama.
    (Razlog: sposoban raditi sve to jednom rukom zahvaljujući preciznosti i snalažljivosti.)
  • Leon može ići na 2v1 jer je precizan, snalažljiv i fizički izdržljiv.
  • Leon može pretražiti ljude sa bilo koje strane i krasti gotovinu dok drži revolver u ruci.
  • Leon može voziti vozilo off-road do 60 km/h, zahvaljujući iskustvu iz uličnih utrka.
  • Leon može slomiti kamericu koristeći /me /do /try komande (ako ima opravdan razlog), jer zna brzo locirati i neutralizirati nadzorne uređaje.

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija POVUCENA Krsenje SRV pravila. Mozes novu pisati za 7d.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom