Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Mafiossa
Suspect ID
30001 43074
Date of violation
Nov 6, 2025
Time of violation
10 00
Proofs
https://youtu.be/R1u8W4VVLC0?si=e4k84WhW4LW1zE1O

Jefta666

Player
Player
Poznati pucac sa skriptom Tiamo ili ti ga Zile doktor pucanja,naravno doktor kad mu mali Vrana kupi skriptu ali nebitno, black listani igrac odavnih dana, unlika svaki social club, napravi novi acc i tako igra, ali sad je ispao fer na ID 30001 pa je obrisao sve skripte i ostala sranja ali ipak ide na bahame za BA 🤣

Na ID 43074 vrijedjao projekat
Na ID 74843 pao pc check

Last edited:

Atam0

Player
Player
Kaze Jefta kog ceo server zna za prevaranta, i usput taj cheater kog kacis je celo vreme igrao evente za tvoju familiju. Zar nije to malo pomaganje citerima kad je ghost imao 30 killova na eventu a prosli su nekaznjeno?

Tiam0

Player
Player
haaahahahahaha e moj jefto igrao sam na tim acc-ima ali citovao nisam niti mi je ko kupovao skriptu legit sam prosao pc check i dobio bl na mainu ali jedno me zanima zastosi ljubomoran i zasto ovo radis kad i sam znas da se na grand necu vracati boli te to sto smo te okacili kako pretis maloletniku da ces da mu dodjes na kucu i sve ne znam kome je ovde bitniji acc u grandu lep pozdrav

Atam0

Player
Player
haaahahahahaha e moj jefto igrao sam na tim acc-ima ali citovao nisam niti mi je ko kupovao skriptu legit sam prosao pc check i dobio bl na mainu ali jedno me zanima zastosi ljubomoran i zasto ovo radis kad i sam znas da se na grand necu vracati boli te to sto smo te okacili kako pretis maloletniku da ces da mu dodjes na kucu i sve ne znam kome je ovde bitniji acc u grandu lep pozdrav
Necemo ga kaciti ipak je puko 2 soma eura na grand 🥲🥲😂😂😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom