Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP | Fear RP | G.P. 6.15. | ID25998 | ID40419

Status
Not open for further replies.
Your ID
67661
Players nickname
Mustafa Vasquez
Suspect ID
25998, 40419
Date of violation
Nov 6, 2025
Time of violation
23:23
Proofs
https://youtu.be/uCJiRI1Q2Ak

Stefan Shelby

-tihi potok breg roni-
Player
Na snimku se jasno vidi kako nas sestoro idemo i robamo autoputem gde velikom brzinom nailazi fib auto i zabija se u nas, gde smo mi potom izvadili oruzije odbrojali 5 sekundi i rekli da podigne ruke.Lice prvo nije htelo da ispuni zahtev i pokusalo da pobegne medjutim kad je video da mu nema spasa odustao je, u medjuvrenu sam vezeo lice i potom dolaze dvojica kolega(supermena) koji dolaze na nas sestoro pritom dok mi imamo njihovog coveka kao taoca, a oni nemaju nikakav strah za zivot jer ocigledno idu sami na nas sest.Potom krecu da pucaju po nama i to jos bez brojanja, gde mi uzvracamo SA brojanjem.Na kraju su samo vezali skoro sve nas i odveli u zatvor.Na kraju veceri ne razumem prvo kakvih ljudi ima zaposleno u nekoj od najjacih organizacija na serveru, a sa druge strane unistili su roleplay svima nama.

POV celog desavanja:

Domba

Player
Player
Kao prvo culo se da ste i vi brojali a sad cu ja da stavim i moj POV pa da cujes da smo i mi brojali ali ti nisi cuo posto si bio udaljen od ostalih kao i ja od tebe tvoji su poceli da me pucaju i ja sam njih isto tako uradili ste VDM na pocetku zakucali ste se u suprotnu traku u vozilo kolege i kazete da igrate roleplay ne smete da se zakucavate tako u auto nego da preprecite put plus niste drzali taocu puske na glavi kad smo mi dosli mogao je da ode u dosta trenutaka nije imao pusku evo za 10 min stavljam pov da se cuje i moje brojanje i ako je na snimku lepo 5 4 3 2 1 se culo.

Domba

Player
Player
Isto evo zaboravio sam da kazem da je jos jedan vas covek napravio CL molim bih da se kazni, ID 81503

Ivica Tosic

Server Administrator
Server Administrator
Prihvaceno

ID 25998 ce dobiti kaznu za FearRP (Nemati straha za svoj zivot. U ovom slucaju isli ste 2vs5).
ID 40419 ce dobiti kaznu za FearRP (Nemati straha za svoj zivot. U ovom slucaju isli ste 2vs5).
ID 81503 ce dobit kaznu za CL (Zabranjeno je napustanje igrice radi izbegavanja RP situacije).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom