Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68324
Players nickname
daki
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Nov 7, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/76vUQ79j8MY?si=Sr9mOZoE2DX400S6

DakiHuliganq

Player
Player
Postovana administracijo

Zanima me zasto ne mogu dobiti unban zasto ne date ljudima drugu sansu previse ljudi je banovano i sve se vise i vise igraca na serveru smanjuju

meni je jako zao sto sam prekrsio ovo jos na pocetku karijere i voleo bi drugu sansu prihvatam svoju gresku i sve molim vas razumite jednom

Dokaz sam dao da imam svoj rokcstar i dalje

rockstra: SASHASAJLA
ID: 68324
Prihvatam moneywipe
Nastavljam sa istog igrati

sta god jos treba prihvatam samo da dobijem drugu sansu nista drugo ne trazim dosta drugara sam upoznao i sve molim vas razumite jednom samo ne trazim nsita vise ja vas razumem sve!

DakiHuliganq

Player
Player
Postovana administracijo

Zanima me zasto ne mogu dobiti unban zasto ne date ljudima drugu sansu previse ljudi je banovano i sve se vise i vise igraca na serveru smanjuju

meni je jako zao sto sam prekrsio ovo jos na pocetku karijere i voleo bi drugu sansu prihvatam svoju gresku i sve molim vas razumite jednom

Dokaz sam dao da imam svoj rokcstar i dalje

rockstra: SASHASAJLA
ID: 68324
Prihvatam moneywipe
Nastavljam sa istog igrati

sta god jos treba prihvatam samo da dobijem drugu sansu nista drugo ne trazim dosta drugara sam upoznao i sve molim vas razumite jednom samo ne trazim nsita vise ja vas razumem sve!
Sta god treba sredicemo sve moze sa dogovorom da se sredi molim vas kad vas molim za drugu sansu i videcete da nece biti problema vise kazem vam sad da jedno pravilo necu prekrsiti ni pravilo mg ni vdm apsolutno nsita necu prekrsiti dajem obecanje!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , svaka naredna zalba na ovu temu = spam i forum ce dobiti kaznu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom